Topul zodiilor cu noroc la bani în luna noiembrie 2018

ZODII CU NOROC LA BANI IN LUNA NOIEMBRIE. Luna noiembrie aduce castiguri avantajoase pentru trei semne zodiacale. Afla daca te afli in topul zodiilor cu noroc financiar.

Top 3 zodii cu noroc la bani in luna noiembrie 2018
Luna noiembrie este ultima luna a toamnei, deci se schimba anotimpul si asteptarile pentru multa lume. Intr-adevar, va fi o luna a schimbarilor deoarece contextul astral aduce beneficii pe toate sectoarele, insa doar trei nativi vor putea spune ca se vor imbogati in a treia luna din an.

  1. Sagetatorul – bani dintr-o noua afacere

Vei reusi sa pui bazele unei afaceri de care esti foarte mandru, caci planurile le-ai facut din timp. Aceasta afacere iti sporeste creativitatea si te avantajeaza foarte mult deoarece, pentru prima oara dupa mult timp, fraiele voFr fi in mainile tale. Vei fi invidiat de cei din jur, insa ei habar nu au cat de greu ai dus-o in ultima vreme. Bucura-te de rasaritul Soarelui pe strada ta.

  1. Varsatorul culege si iar culege

Primesti o serie de bani dati cu imprumut mai multor prieteni, iar la locul de munca vei fi extrem de apreciat astfel incat nu e exclusa vreo marire salariala sau bonificatie.

Te paste o perioada stralucitoare din punct de vedere banesc si tocmai pentru ca vor veni multe bancnote in mana ta, ar fi bine sa pui ceva deoparte. Nu ii irosi pe toti, cheltuie-i pe lucrurile de care ai nevoie in mod urgent. Poti pastra, de ce nu, o parte frumusica din suma acumulata pentru vacantele tale mult visate.

  1. Pestele va avea atatia bani cati solzi are

In luna noiembrie va incepe cu adevarat anul pentru tine. Asa cum ai fost deja instiintat si in alte horoscoape, 2018 este anul tau si iti vei da seama de acest lucru abia din 12 noiembrie.

Tine minte aceasta zi, caci de la aceasta data incolo vei putea sa iti faci orice plan iti doresti: nimic nu va fi imposibil, mai ales ca din punct de vedere material nu vei sta deloc prost.

Top 4 zodii care divorțează în luna noiembrie 2018

Luna noiembrie este una complicată din punct de vedere sentimental pentru 4 zodii. Sunt nativii care dacă nu își rezolvă problemele până atunci riscă să se despartă.

Top 4 zodii care divorțează în luna noiembrie
ZODIA FECIOARĂ. Nativul Fecioară devine extrem de recalcitrant și nimic nu îl mai mulțumește. Are parte de câștiguri financiare în luna noiembrie 2018, însă la capitolul dragoste apar serioase probleme.

Fecioara trebuie să poarte niște discuții lămuritoare cu partenerul de viață. Sunt multe lucruri pe care nu le înghite și despre care nu spune. Frustrările acumulate în timp explodează de obicei foarte urât și tocmai de aceea Fecioara trebuie să spună tot ce are pe suflet.

ZODIA LEU. Nici Vărsătorul nu trece printr-o perioadă tocmai roz a relației sale. Vărsătorii care sunt căsătoriți de mai mult de 5 ani de zile au șanse uriașe să divorțeze.

Nepotrivirea de caractere devine tot mai mare, iar răceala din cuplu nu mai poate fi încălzită cu vorbe dulci și nici cu cadouri făcute spre iertare.

ZODIA CAPRICORN. Capricornul are nevoie de stabilitate emoțională, iar într-o relație în care primește doar reproșuri nu poate continua nici două ore.

Capricornii care au început recent ceva ce părea frumos trebuie să știe că toate au un final. Acești nativi se fac greu de înțeles în relație, dar tocmai acesta e farmecul lor. Un farmec pe care nu mulți îl înțeleg din prima și tocmai de aceea pierd legătura ușor cu Capricornii.

ZODIA BALANȚĂ. Balanțele au și ele mult de tras din punct de vedere amoros, mai ales în luna noiembrie. Balanțele care au deja o familie ar trebui să își rezolve problemele în perioada următoare căci se pot trezi din senin cu un divorț de toată frumusețea.

Nativii de aer trebuie să comunice mai mult, să fie mai afectuoși, mai înțelegători, nu să se precipite la orice discuție.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...