Top zodii periculoase.

Sunt multe de spus despre fiecare semn zodiacal in parte, cum ar fi de exemplu: „Fecioarele nu iarta.”, „Berbecii sunt oameni determinati”.

De aceasta data va vom prezenta statistici reale! FBI a publicat datele de nastere ale criminalilor in serie si a persoanelor cunoscute pentru manifestari cu tendinte psihopatice. Astfel, statisticile arata ce zodii au inclinatii pentru infractiuni.

Zodiile periculoase in functie de datele publicate de FBI

RAC- cei mai multi criminali sunt in aceasta zodie
In majoritatea cazurilor analizate de FBI, criminalii din zodia Rac au ucis din cauza geloziei. Acetia prezinta modificari de stari de spirit.

Lista este completat de SAGETATOR
Pentru ca cei mai multi criminali in serie s-au nascut in noiembrie, inseamna ca lista este completata de zodia Sagetator. In analiza facuta de FBI, acestia sunt criminali sadici.

Locul trei este ocupat de SCORPION
Scorpionii sunt imediat după Sagetatori, pentru ca au aceleasi tendinte. Mai exact, din analiza reiese faptul ca acestia nu comit crime la scara mica. De exemplu, Ted Bundy, Pablo Escobar și Stalin erau Sagetator. La fel este si cu Scorpionii! Ei comit crime mari si ucid in masa, pentru ca astfel ei se considera „lideri”.

TAUR
Mania Taurului este intensa. Insa, potrivit statisticilor oferite de FBI, frauda este mai frecventa in randul acestor nativi decat crima.

BERBEC- acesti nativi sunt cunoscuti ca fiind extrem de incapatanati
Furia lor este brusca, dar nu dureaza mult timp. De aceea Berbecul este asezat pe locul 5 in această lista. Daca veti enerva un Berbec, asigurati-va ca stati departe de el pentru o vreme. Apoi, ei vor uita de ce au s-au enervat si o pot lua de la capat.

CAPRICORN
Desi, potrivit FBI, numarul criminalilor in serie nascuti sub semnul Capricorn este destul de mediu, criminalul in serie care a ucis cei mai multi oameni este un Capricorn. Cu toate acestea, Capricornul este cunoscut pentru respectul fata de legi si reguli, ceea ce inseamna ca nu ar trebui sa se supere vreodata. Insa, criminalii din zodia Capricon nu ucid de multe ori, insa atunci cand o fac nu le mai sta nimic in cale.

Credeati ca Pestii sunt draguti? Greșiți!
John Wayne Gacy (ucigasul Clown), Richard Ramirez și Aileen Wuornos (cu povestea ei foarte trista) sunt uunii dintre cei mai faimosi ucigasi in serie, in zodia Pesti. Oamenii nascuti in zodia Pesti, comite crime iesite din comun, datorita tendintei lor spre dependenta.

Fecioara
Trebuie subliniat faptul ca Fecioarele sunt mai predispuse la furt si fraudă, decât crime. Insa, si ele sunt in acest top realizat de FBI.

balanta
Stim despre Balante ca sunt calme si rabdatoare, insa, in mod surprinzator, acesti nativi comit mai multe crime decat Leul si Varsatorul.Insa, chiar si rabdarea are limitele sale. O explicatie din partea agentilor ar fi faptul ca Balantele recurg la violenta atunci cand altii profita de intentiile lor bune.

Leu
Dupa o analiza a comportamentelor criminalilor din zodia Leu, specialistii au conchis faptul ca acesti nativi comit o crima pentru a atrage atentia.

Varsator
Acestor nativi, de obicei, le pasa de justitie. Nu se stie exact de ce este pe locul al doilea, dupa Gemeni, ca fiind „nevinovati”. O explicatie este aceea ca ei nu sunt prinsi, pentru ca sunt suficient de destepti sa nu lase dovezi.

Gemeni
Toata lumea vorbeste de rau despre cei care se nasc sub semnul Gemeni, dar se pare ca acesta este cel mai putin periculos semn zodiacal. In loc sa ucida, ei prefera sa plictiseasca oameni pana la moarte vorbindu-le foarte mult.

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19 aprilie 2021

Horoscop 19 aprilie 2021 – Astăzi vom simţi nevoia de apartenenţă. Fie în raport cu ...