Top 5 zodii care au fost si vor ramane norocosii zodiacului, la bani

In timp ce unii nativi se lupta sa supravietuiasca pana la urmatorul salariu, alte zodii s-au nascut parca din belsug.

Taur. Chiar daca nu este cunoscut pentru norocul chior atunci cand vine vorba de bani, Taurul nu prea are motive sa se planga din cauza finantelor. Pentru ca iubeste confortul, acest nativ va munci din greu la inceputul vietii, pentru ca mai apoi sa stea linistit si sa culeaga roadele muncii sale.

Gemeni. Ambitiosi de fel, acesti nativi nu se bucura si de o personalitate care sa-i faca chibzuiti atunci cand vine vorba de bani. Norocul lor este ca vor castiga mult in viata, inclusiv bani, astfel ca vor avea suficiente resurse pentru a trai asa cum vor.

Scorpion. Acest nativ are un noroc la bani „fortat”. Spunem asta pentru ca Scorpionul ar fi cel mai ghinionist daca nu ar tine cont de o serie de elemente ajutatoare. Poarta mereu la el o iconita cu chipul sfantului al carui nume il poarta, incheie afaceri doar in zilele lui norocoase si poarta la el pietrele zodiei.

Leu. Frumos si mandru, Leul va iubi intotdeauna luxul si vor face din asta o pasiunea, care se poate transforma ulterior in afacere. Tocmai din acest motiv, nativul zodiei Leu se poate imbogati peste noapte, fiind unul dintre norocosii zodiacului.

Fecioara. Norocosii zodiacului sunt cu siguranta nativii nascuti sub acest semn. Fecioarele sunt inzestrate cu acele calitati de milionar, printre care tenacitate, perseverenta si dorinta de a obtine rezultate excelente.

Top 2 cele mai mincinoase zodii la barbati

Fiecare barbat, la un moment dat, recurge la o minciuna. Motivele sunt multe, unii mint doar pentru a ascunde un adevar dureros, altii pentru ca asa le sta in fire.

Barbatul Berbec este bun la minciuni si se foloseste de lucrul acesta ca sa iasa din conflicte sau sa faca o impresie buna. El minte si la serviciu, si in familie si in cercul lui de prieteni. Atentie, va minte cu zambetul pe buze!

Barbatul Leu este unul dintre marii mincinosi ai zodiacului. Persoanele care il cunosc bine isi dau seama cand minte. El face asta ca sa impresioneze, sa aiba cat mai multa admiratie si laude.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...