Top 4 – Cei mai statornici parteneri din zodiac

In cazul in care simti o usoara nesiguranta pentru iubitul tau si relatia voastra, astrologia iti poate oferi o mana de ajutor. Care sunt cele 4 zodii care se dovedesc a fi cei mai statornici parteneri:

Taur:

Acesta are un caracter stabil si sigur. Se dedica complet partenerei si nu ii plac schimbarile bruste sau nesigure, astfel ca va trudi din greu pentru buna functionare a relatiei. Acesta este constant si adora sa simta stabilitatea, insa acest lucru nu inseamna ca este o fire plictisitoare ci din contra, este chiar o fire senzuala. Cauta aventura si este dispus mereu noilor incercari.

Rac:

Acest nativ are o fire extrem de grijulie dezvoltand relatii de lunga durata datorita faptului ca stie sa comunice cu onestitate. Nu se teme de impartasirea sentimentelor ba din contra isi incurajeaza partenera sa procedeze la fel. Se ataseaza de persoanele carora le pasa si nu fuge de situatiile dificile. De asemenea, se straduieste in mod constant sa faca relatia sa functioneze si sa se asigure ca nevoile partenerei sunt indeplinite.

Fecioara:

Acest nativ are un caracter extrem de fiabil cand apar probleme, avand o abordare cu tact in remedierea lucrurilor. Este o persoana comunicativa care pune suflet si se straduieste ca lucrurile sa mearga bine. Are spirit de echipa chiar daca uneori apar argumente si dezacorduri. In urma unor astfel de momente relatia devine mai puternica. Este de asemenea un caracter loial si amabil, calitati ideale pentru un partener de cursa lunga.

Balanta:

Acest nativ iubeste relatiile de lunga durata si pune pret pe armonia in cuplu. Are o fire extrem de rabdatoare si nu se teme de onestitatea emotionala, ceea ce il face partenerul ideal. Cand se implica intr-o relatie, Balanta face orice pentru uniunea dintre el si partenera, pentru ca relatia sa fie una puternica.

Aceasta este cea mai prietenoasa zodie! Tu cum esti?

Femeile din zodia Gemeni sunt intotdeauna sufletul petrecerii. Ele au o lejeritate si o carisma pe care oamenii o admira. Fericirea ei pentru viata are un fel de fervoare care nu poate fi comparata cu nimic. Este foarte sociabila si prietenoasa cu lumea din jurul ei. Iar aceste lucruri o fac sa fie autentica si inteligenta in mod natural.

Nu doar ca este o persoana carismatica si lipsita de griji, dar poate cu foarte mare usurinta sa poarte o conversatie cu oricine. Poti discuta cu o astfel de femeie despre politica, machiaj sau paine prajita. Vei fi cu adevarat interesat de orice are de spus si de ce gandeste, deoarece are un mod aparte de a te atrage de partea ei.

Desi fetele native in Gemeni sunt grozave cu oamenii, si sunt capabile de conversatii extraordinare, acest lucru le face sa fie foarte selective cu starea de spirit legata de un anume eveniment. Femeile gemeni pot avea multe toane atunci cand isi doresc, iar motivul poate fi oricare (chiar daca este unul copilaresc si dramatic).

Atunci cand nu au chef, ele tind sa se schimbe in totalitate de la un buchet frumos de flori intr-o furtuna care distruge totul in jurul ei. Te face sa suspini, fara nici o urma de zambet. Aceasta este cea mai putin placuta calitate a unei femei nativa in Gemeni deoarece pur si simplu nu e in apele ei in acele momente, si nu poti face nimic sa schimbi asta.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...