Top 3 zodii care vor avea noroc în dragoste în 2019

Dacă visezi la o poveste de dragoste frumoasă și palpitantă, 2019 este anul perfect. Incertitudinea se va spulbera, iar câteva zodii vor întâlni persoane care le vor schimba complet viața.

Cu două condiții. Să profite de fiecare ocazie și să aibă inima deschisă la orice posibilitate. Un cuplu nu se naște din frică, ci din încredere în viitor și optimism.

Taur
Ambițioși până la cer, acești nativi nu vor accepta decât o relație perfectă, care bifează toate cerințele lor – pasiune, încredere, amuzament, loialitate. Mai jos de atât nu are sens, acesta fiind unul din motivele pentru care taurii preferă să stea singuri.

Și problema nu e că „persoana ideală” nu există, ci că taurii nu au răbdare să o cunoască. Cei care vor trece peste impulsurile de moment și vor accepta să-și pună sufletul pe tavă vor trăi experiențe pe care le credeau posibile doar în filme.

Gemeni
Personalități complexe și de multe ori indescifrabile, gemenii vor căuta să trăiească o poveste de iubire, însă fără a lăsa garda jos și fără a renunța la micile lor plăceri zilnice. În aceste condiții e posibilă doar o aventură de o noapte, nu și o relație profundă, care aduce adevărata împlinire.

Norocul face ca gemenii, norocoși din naștere, să aibă posibilitatăți nenumărate de a cunoaște oameni speciali în 2019, ca de altfel în fiecare an. Depinde doar de ei dacă o vor lua pe calea ușoară, a plăcerilor de moment, sau pe cea mai grea, care le va schimba viața.

Fecioară
Fecioarele care au crezut că dragostea e rezervată altora, celor norocoși, vor avea parte de surprize. O simplă ieșire în oraș, o conversație pe internet sau un schimb de priviri la serviciu s-ar putea transforma într-o aventură de neuitat, iar de aici și până la o relație stabilă mai e doar un pas.

Pe care fecioarele îl vor face fără ezitări, mai ales că alesul inimii le conferă un sentiment de liniște și confort. Acest aspect e foarte important pentru nativii din Fecioară, fiind obișnuiți să trăiască într-un ritm amețitor, în care așteptările de la fiecare zi sunt uriașe, iar stresul pe măsură.

Top 3 zodii geloase, care vor distruge familii

Gelozia este o adevărată boală. De cele mai multe ori imposibil de controlat, va distruge tot ce are mai de preț o relație: iubirea, încrederea, respectul și libertatea. În cele din urmă, va distruge și persoana care o resimte, deși a încercat, din toată puterea, să evite tocmai acest lucru.

O mică doză de gelozie este firească și demonstrează partenerului de viață că dragostea nu s-a stins, însă atunci când acaparează o persoană devine un adevărat coșmar.

Scorpion
Scorpionii sunt de departe cei mai geloși reprezentanți ai zodiacului. Câțiva dintre ei, nu toți, nu pot avea încredere în cei dragi și vor face tot posibilul pentru a-i submina, chiar și la nivel inconștient, atunci când vor avea impresia că devin independenți.

Pentru ei, o persoană care gândește și acționează în funcție de propriile interese este un soi de adversar, care nu-i apreciază la adevărata valoare. Pentru scorpionii care nu vor scăpa de neîncredere urmează ani de foc, în care vor testa relația, familia, prietenii și colegii până la limită. Nu de puține ori, din orgoliu, vor prefera să piardă un om drag, decât să admită că totul provine din gelozie.

Rac
Racii sunt pe cât de geloși, pe atât de capabili să ascundă acest sentiment. Se vor preface că totul este în regulă și se simt bine, deși în sufletul lor se dezlănțuie o adevărată furtună. O fac din iubire, cred ei, și poate este adevărat, însă rezultatul e mereu același. Cu timpul vor aduna frustrări și regrete, iar partenerul de viață nu va conștientiza nicio clipă că trăiește alături de un om măcinat.

Când va ieși la suprafață, toată această suferință va izbucni din motive nesemnificative – spre surpriza celor din jur. Racii care vor avea puterea să se schimbe vor deveni parteneri de încredere, care vor ști ce înseamnă libertatea și o vor aprecia la adevărata ei valoare.

Leu
Leii sunt pasionali până la obsesie. Vor înțelege nevoile partenerului, dorințele acestuia și nu vor deveni obsedați de control. Atât timp cât e în folosul relației. Însă un simplu zâmbet pentru o altă persoană, o imaginație scăpată de sub control, îi va transforma complet.

Din oameni liniștiți și toleranți vor deveni suspicioși și iritați de orice gest, spre surprinderea partenerului de viață. Chiar dacă au sau nu dreptate, vor merge până în pânzele albe pentru a-și alina suferința, chiar dacă asta presupune o adevărată criză emoțională, care va lăsa urme adânci.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...