Top 3 zodii care obtin tot ce isi doresc toamna asta

3 dintre nativi sunt sustinuti de astre toamna aceasta. Pana la finalul lunii noiembrie, aceste semne zodiacale vor reusi sa construiasca ceea ce nu au reusit in ultimii ani, asa ca pentru ele este sezonul descoperirilor si al succeselor.

Astrele se aseaza in asa fel incat, dupa data de 8 noiembrie lucrurile se schimba pentru urmatoarele trei zodii
LOCUL 3: CAPRICORN

Dupa un an anevoios, plin de incercari de tot felul, Capricornul va avea toate motivele sa zambeasca din nou. Acest semn zodiacal va reusi sa isi restabileasca prioritatile, sa isi ia angajamente in cel mai serios mod cu putinta, sa continue ceea ce au inceput de mult.

Capricornul poate castiga sume frumusele in lunile octombrie si noiembrie, insa numai daca munceste cinstit.

Afla care sunt celelalte doua zodii in pagina urmatoare

LOCUL 2: BALANTA
Jupiter in Balanta lasa in urma mari motive de bucurie pentru aceasta zodie. Nu a fost un an bun pentru Balanta, dar nici un an extrem de prost.

Trebuie sa faca in continuare alegeri esentiale, sa gaseasca substanta lucrurilor, sa invete sa se autodepaseasca, sa isi depaseasca limitele asa cum stie sa o faca foarte bine de altfel.

Afla care este cealalta zodie in pagina urmatoare

LOCUL 1: FECIOARA
Fecioara continua sa aiba un an de succes. Ezitarile din ultima perioada si gandurile amare pe care si le-a facut au ajutat-o sa isi dea seama ce o face cu adevarat fericita.

Fecioara poate castiga proiecte importante, iar din punct de vedere amoros apar cateva momente interesante de la jumatatea lunii octombrie incolo.

Fecioarele care au un cuplu e posibil sa faca pasul urmator, asa ca nu este exclusa o logodna sau chiar o nunta in urmatoarea perioada, mai ales daca e vorba de o relatie mai veche, destul de inchegata.

Citeste horoscopul pentru 2018 – Minerva

Horoscop Minerva 2018: Știm cu toți că planetele nu stau pe loc. Sunt în continuă mișcare, asemenea sistemului solar, a galaxiei din care facem parte, asemenea Universului. Cum fiecare planetă are propria viteză, ele se angajează în aspecte, mai mult sau mai puțin benefice, una cu cealaltă.

Unele apecte sunt pozitive și pot stimula creșterea și armonizarea, altele sunt o provocare și se pot transforma în catalizatorul schimbărilor care urmează a fi făcute. Mai există, desigur, și cele neutre, al căror impact este aproape insesizabil.

Totul depinde, așadar, de ce fel de aspect marchează, într-un fel sau altul, o persoană sau chiar o generație.

Tranzitele nu sunt nici bune, nici rele. Dar felul în care se combină energiile a două planete, de exemplu, face ca „parteneriatul” dintre cei doi aștri să definească tranzitul.

Dacă un anumit tranzit va fi bun pentru noi depinde de poziția planetelor în tema natală a fiecăruia, temă care este unică. Vorbim, de fapt, despre certificatul de naștere astral al fiecăruia.

Tranzitele majore sunt oricare dintre cele cinci aspecte cunoscute încă din perioada ptolemaică – conjuncția, opoziția, trigonul, pătratul și sextilul sau semnele în care se află planetele transpersonale – Uranus, Neptun și Pluto. Pe măsură ce tranzitele majore se dezvoltă și se desfășoară pe parcursul mai multor săptămâni, luni sau ani, ele devin, de multe ori, mesajul de fundal pentru citirea unei hărți astrale.

Adesea, un tranzit va începe cu o conjuncție, se va estompa prin trigoane și sextile, dar se va tensiona prin pătrate sau opoziții. În final, va reveni în punctul de plecare – vorbim de un ciclu care va parcurge întotdeauna cele 5 tipuri de aspecte, înainte ca impactul asupra noastră să fi trecut.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...