Top 3 tirani printre semnele zodiacului și cum te ferești de ei!

Fii atent! Tirania în relațiile de familie, din păcate, nu este un eveniment rar. Când te întâlnești cu un om pe drum, nu este întotdeauna ușor să înțelegi imediat că este un tiran, pentru că viața de familie începe puțin mai târziu, iar înainte de aceasta comportamentul omului îți poate părea normal.

Tiranii pot lăsa o impresie destul de pozitivă după prima întâlnire, se îndrăgostesc de o femeie, dar când este deja “în buzunarul lor”, începe iadul adevărat.

Calitățile slabe se manifestă mai târziu, când un om își dă seama că are putere și se poate comporta în modul cel mai imparțial, fără să primească pedeapsă pentru acțiunile sale.
Semne ale unui tiran
Are mereu îndoieli și încearcă să demonstreze tuturor că este mai bun decât alții, își impune opinia, contestă orice altă opinie care este diferită de cea proprie;

Limitează libertatea, încearcă să te urmărească, întreabă în mod constant despre fiecare pas pe care îl faci, îți cere să raportezi,  în mod constant, despre locul în care mergi și ce faci;

Dacă observi aceste trăsături verifică dacă persoana nu este cumva pe lista noastră de potențiali tirani.

BERBEC: agresorul tiran și luptător

Cum să îl recunoști? Afișează agresivitate, este gelos, folosește violență fizică, cere ascultare necontestată, este nepoliticos, blesteamă.

Comportament tipic: pentru un astfel de om, există doar opinia lui, el este sigur că toată lumea depinde numai de el. El obișnuiește să ia toate deciziile de unul singur.

Acest tip de tiran este cel mai periculos, deoarece este capabil să folosească forța fizică. Este foarte agresiv și se poate aprinde într-o clipă, chiar fără a avea un motiv întemeiat. Și dacă există un motiv, situația poate fi complet necontrolată.

Ce să faci De obicei, acești oameni sunt slabi în fața unor pericole și probleme foarte grave. Ei îi jignesc ușor pe cei slabi, dar cedează rivalilor mai puternici. De îndată ce femeia are un apărător decent, ei dispar.

SCORPION:  manipulatorul tiran
Cum să îl recunoști? Gelos, controlează, inspiră vina, vampir energetic.

Comportamentul tipic: Acești bărbați sunt foarte periculoși pentru femeile care decid să aibă o familie cu ei. De obicei, fac totul pentru a-și câștiga puterea asupra unei femei și întotdeauna controlează acțiunile femeii.

La începutul relației, tiranul-manipulator cunoaște toate slăbiciunile tale și este capabil să le preseze și să le manipuleze în propriile sale interese egoiste. El utilizează rareori forța fizică, spre deosebire de tipul anterior, dar acest lucru nu îl face mai puțin periculos.

Abuzul moral face de multe ori femeia să nu înțeleagă nimic din relație.

Când soția lui devine prea nervoasă, încearcă să o convingă că este timpul să se supună tratamentului și încearcă să o izoleze de copiii ei.

Ce să facei

Dacă ești neglijată, manipulată sau îți este degradată demnitatea, merită să începi să te iubești pe tine, pentru că dacă permiți acest comportament, înseamnă că nu ai dragoste pentru tine! Dacă te iubești mai mult decât pe el, nu vei mai avea o problemă ca un manipulator masculin sau vreun tiran.

FECIOARA:  Tiranul și criticul
Cum să îl recunoști? Controlează cheltuielile, critică, distribuie morale, se compară cu ceilalți.

Comportament tipic: Acest tip de tiran nu este prea periculos în comparație cu cei precedenți, dar acest lucru nu face mai ușoară situația pentru cei care locuiesc cu el, sub același acoperiș. În mod obișnuit, tirania sa se manifestă în oboseală: el este în mod constant obosit, rareori se simte mulțumit de ceva.

Tiranii de acest tip, critică mereu: soția lor este întotdeauna îmbrăcată în mod incorect, pieptănată și vopsită greșit, nu gătește așa și nu spune așa.

Astfel de bărbați își compară soțiile lor cu altele, cum ar fi fosta sau cu mamele lor. Acest lucru va scădea în mod natural stima de sine a femeii. Aici tiranul câștigă pentru că i-a îndoit deja calitățile sau abilitățile.

Ce să faci În primul rând, dăți seama cât de multă critică are acest om. Dacă înțelegeți că nu meriți asta, încetează să o mai accepți.

Pentru a nu provoca scandaluri, nu trebuie să reacționezi la critici prea agresiv, ci doar să pleci.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...