Top 3 cele mai cuceritoare zodii. Nu poti rezista in fata farmecului lor

Au simtul umorului, depun efort sa iti indeplineasca doleantele si sunt foarte intelegatoare. Pasionale si atente, aceste trei zodii te aduc pe culmile fericirii.

Priveste-le in ochi si te vei indragosti iremediabil.

Gemeni
Umorul nativilor Gemeni nu te poate lasa indiferent. Se fac placuti in orice imprejurare. Sunt deschisi, energici si foarte sinceri, iar o viata alaturi de o astfel de persoana nu te va plictisi niciodata. Daca iesi la o intalnire cu un Geaman nu vei rezista prea mult fara sa te indragostesti. Intr-o camera plina cu o suta de oameni ei vor fic ei care iti vor atrage imediat atentia. Sunt inteligenti si capabili sa dezbata zeci de subiecte, motiv pentru care nu ai cum sa te plictisesti.

Fecioara
Pasionali, misteriosi si interesanti, nativii Fecioara iti vor schimba viata din primele momente. Nu te vei satura niciodata de ei, de discutiile cu ei si vei incerca mai mereu sa fii in prezenta lor. Au capacitatea de a-ti transmite emotii fara sa foloseasca prea multe cuvinte (ori chiar deloc) si categoric te vor convinge mereu sa accepti o a doua intalnire. Doza de romantism pe care o poseda este indeajuns pentru a-ti crea o stare de confort imens si nu, nu sunt acele persoane care fac o intalnire sa devina stanjenitoare prin multe incercari de a te cuceri.

Scorpion
Scorpionii stiu sa se joace, sa creeze mister si pasiune, stiu sa te faca sa iti doresti mai mult si mai mult, fara sa depuna macar un minim efort. Sunt foarte interesanti si provoaca multa curiozitate. Scorpionii emana senzualitate prin toti porii si e foarte greu sa le rezisti. Cuceritori inascuti, daca pun ochii pe tine, sa fii sigur ca o sa le cazi in mreje. Si nu e nicio problema, o relatie cu aceasta zodie poate fi perfect de imperfecta.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 20 aprilie 2021 – facem echipă

Horoscop 20 aprilie 2021 – O să putem accesa un filon afectiv în această perioadă ...