TOP 3 cele mai bune perechi de zodii

Unele cupluri de zodii fac o pereche ideala, iar iubirea dintre ei reuseste sa supravietuiasca oricaror probleme si rezista cu trecerea anilor.

Iata TOP 3 cele mai bune perechi de zodii:

Locul 3: Pesti – Scorpion

Intre Pesti si Scorpion este dragoste la prima vedere. Inca de la prima intalnire, nativii acestor doua zodii vor simti ca si-au intalnit jumatatea si nu stau prea mult pe ganduri cand vine vorba de casatorie. Scorpionii iubesc cu patima si sunt capabili de sentimente puternice. Dau dovada de fidelitate, calitate apreciata foarte mult de Pesti.

Relatiile Pesti-Scorpion sunt tot timpul pline de momente pasionale. Ambele zodii fiind semne de apa, nativii lor vor forma o legatura aproape telepatica si sunt capabili sa isi inteleaga trairile si emotiile fara a fi nevoie de cuvinte.

In plan sexual, lucrurile sunt la fel de bune sau poate chiar mai bune.  Nativii acestor zodii reusesc sa isi scoata la suprafata sentimentele si pasiunea unica, lucru care face ca partidele de sex sa nu fie banale. Atat Scorpionii cat si Pestii adora sa faca dragoste. Viata sexuala este dominata de o legatura intima extrem de puternica si este putin probabil ca monotonia sa-si faca simtita prezenta.

Cele mai bune perechi de zodii

Locul 2: Taur – Rac

Taurul si Racul fac perechea ideala cand vine vorba de intemeierea unei familii, deoarece ambele zodii pretuiesc ce mai mult valorile familiale si cauta stabilitatea unui camin fericit. Taurul, ca zodie de pamant, va oferi mereu liniste si echilibrul necesar pe care il cauta sensibilul Rac.

Reprezentantii ambelor semne zodiacale au nevoie de siguranta si certitudini si sunt stapaniti de sentimente puternice si de un potential pasional nebanuit.  Cei doi pot comunica foarte bine daca doresc, fiecare fiind suficient de capabil sa explice ce fel de sentimente are si ce asteptari are de la celalalt. Racul, fire sensibila si destul de bonoma, are anumite capricii cu care Taurul va trebuie sa se obisnuiasca.

Din punct de vedere al compatibilitatii sexuale, Racul este partenerul perfect pentru un Taur. Fire romantica si tandra, isi va surprinde jumatatea cu ceva inedit in dormitor. Taurul va fi capabil sa ii indeplineasca cele mai puternice fantezii Racului, ceea ce rezulta intr-o viata sexuala plina de pasiune.

Cele mai bune perechi de zodii

Locul 1: Berbec – Gemeni

Cuplul Berbec-Gemeni este perechea ideala. Un Berbec langa un Geaman poate reprezenta echipa de soc in orice activitate s-ar implica cei doi, ambii nativi fiind extrem de responsabili, inovativi si de neoprit cand isi pun ceva in minte.

Pe langa faptul ca pot fi parteneri amorosi perfecti, nativii celor doua zodii formeaza si o legatura puternica de prietenie si se completeaza de minune. Berbecii sunt atrasi de persoanele inteligente, iar istetimea si simtul de umor al Gemenilor ii fascineaza pe Berbeci. Nativii din zodia Gemenilor considera ca Berbecii sunt cei mai simpatici parteneri pe care i-au avut vreodata.

In plan sexual, combinatia Gemeni-Berbec este una foarte fierbinte. Nativul Gemeni se adapteaza foarte bine nevoilor sexuale ale Berbecului. Conexiunea sexuala si romantismul intre Gemeni si Berbec va fi, intotdeauna, la cote maxime. Ambele zodii au spirit de aventura si dorinta de inedit asa ca nu vor intarzia sa exploreze si sa se lase explorati de partener. Ba chiar vor fi surprinsi sa ajunga la o anume originalitate in arta de a face dragoste. Relatia Berbec – Gemeni va mereu una incarcata de surprize, plina de pasiune si satisfactie.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...