Te-ai născut după anul 1980? Te așteaptă asta!

Ultima cifră din anul nașterii scoate la suprafață o serie de lucruri legate de personalitatea ta. Află ce îți rezervă destinul!

Ce spune ultima cifră din anul nașterii despre tine:

Dacă ești născut în 1970, 1980, 1990 sau 2000 trebuie să știi că ești o persoană specială. Viața îți oferă tot timpul șanse uluitoare. Ești nevoit să o iei de la zero de multe ori, dar de fiecare dată o faci spre mai bine.

Dacă ești născut în 1981, 1991 sau 2001 trebuie să știi că ești un adevărat lider. 1 este cifra persoanelor independente, a antreprenorilor, a oamenilor care conduc afacerile cu mână de fier și se înconjoară numai de persoane minunate.

Dacă ești născut în 1982, 1992 sau 2002 ești o persoană care toată viața se află în căutarea iubirii. Pentru tine nu există lucruri trainice care să nu se facă din iubire. Ai o sensibilitate aparte.

Dacă ești născut în 1983, 1993 sau 2003 înseamnă că ești un familist convins. Pentru tine familia reprezintă totul.

Dacă ești născut în 1974, 1984 sau 1994 ai parte de o viață plină de aventuri. Ești o persoană îndrăzneață care riscă mereu și o face cu multă dăruire.

Dacă ești născut în 1975, 1985 sau 1995 înseamnă că ești o persoană care are niște principii foarte solide. Nimeni și nimic nu reușește să te clintească din crezurile tale.

CITESTE SI: Ce cale spirituala ai de urmat, in functie de ANUL NASTERII tale

Dacă ești născut în 1976, 1986 sau 1996, află că marele tău compromis în viață este să te împarți între persoane total opuse. Vei fi mereu între ciocan și nicovală, prins la mijloc cum s-ar zice.

Dacă ești născut în 1977, 1987 sau 1997 ai parte de protecție divină indiferent de ce ți se întâmplă în traiectoria ta.

Dacă ești născut în 1978, 1988 sau 1998 trebuie să știi că lucrurile cu care te vei confrunta cel mai des vor porni de la bani.

Dacă ești născut în 1979, 1989 sau 1999 ai parte de un destin de film. Viața ta seamănă cu un roman plin de încercări, dar cu multe capitole fericite.

Ce cale spirituala ai de urmat, in functie de ANUL NASTERII tale

Avem multe de invatat in viata iar pentru a fi multumiti 100% de noi insine si de cursul pe care il ia povestea noastra trebuie sa fim impacati din punct de vedere spiritual. Afla care este CALEA TA in functie de anul in care te-ai nascut.

Pentru a afla cifra spiritualitatii tale si implicit calea pe care Divinitatea ti-o pune la dispozitie pentru autocunoasterea in profunzime a Sinelui Interior trebuie sa faci un calcul simplu.

Exemplu: Daca te-ai nascut in anul 1980 trebuie sa aduni primele doua cifre din an (adica 1+9 in acest caz) si sa inmultesti urmatoarele doua (6 x 0) = 0. Aduna primul rezultat cu cel de-al doilea (10+0) pana obtii o singura cifra. Astfel vei avea: 1+0 = 1. Deci cifra spiritualitatii pentru persoanele nascute in 1980 este 1.

Numerologii sustin ca fiecare an este marcat de o putere energetica fantastica fapt pentru care toti oamenii nascuti intr-un anumit an sunt ‘inscriptionati’ de Divinitate pentru a urma aceeasi cale spirituala.

Un alt exemplu, pentru a-ti calcula corect cifra spiritualitatii. Sa presupunem ca te-ai nascut in 1979. Vei avea in felul urmator:

Iata interpretarile celor 9 cifre ale spiritualitatii:

Cifra spiritualitatii 1:

Iti este foarte greu sa te confrunti cu propriile tale dorinte si nevoi. Vrei mereu mai mult si ai senzatia ca daca nu esti in rand cu lumea (daca nu ai masinile pe care le au unii, hainele sau casele) esti nesemnificativ, nu ai niciun rost. Ceea ce trebuie sa inveti este ca nu lucrurile materiale te implinesc ci cele legate de suflet.

Dragostea neconditionata, respectul, loialitatea si sinceritatea, naturaletea si modestia sunt inscrise in calea spiritualitatii tale. Numai asa poti deveni un lider autentic.

Cifra spiritualitatii 2:

Este cifra sacrificiului. Trebuie sa te sacrifici foarte mult in aceasta viata pentru a obtine ceea ce doresti. Este una dintrele cele mai dure cai spirituale insa asta te va cladi ca fiinta superioara si te va duce mai aproape de adevarata fericire, adevarata libertate, cea spre care tanjesc cu totii dar nimeni nu are curajul de a se sacrifica pe sine.

Cifra spiritualitatii 3:

Ai o cale spirituala relativ usor de urmat dar nu si in actualul context planetar. Divinitatea spune ca nu poti face lucrurile de unul singur fapt pentru care trebuie sa te insotesti de un partener de drum loial. De fapt, fidelitatea este calitatea pe care trebuie sa inveti sa o interiorizezi oricat de mare ar fi tentatia tradarii atunci cand ai de castigat.

Cifra spiritualitatii 4:

Trebuie sa iti redescoperi Sinele, in cel mai profund mod cu putinta. Cauta sa intelegi pana si cel mai ascuns cotlon al sufletului tau. Renunta la a te multumi cu aspectele superficiale ale vietii si lumineaza-te din interior!

Cifra spiritualitatii 5:

Succesul nu inseamna doar recunoastere ci binefacere. Spre deosebire de cei inscriptionati cu cifra 2, care trebuie sa faca sacrificii peste puterea lor de munca, la tine lucrurile stau ceva mai domol. Daca vrei sa te faci remarcat nu te gandi la popularitate ci la binele facut pentru cei aflati in nevoie.

Cifra spiritualitatii 6:

Ai senzatia ca mereu iti lipseste ceva in viata. Calea ta spirituala prevede cautarea lucrurlui care te face cu adevarat fericit. Invata sa fii creativ si urmeaza-ti cu strasnicie vocea inimii. Este cifra egoismului pozitiv, a energiei pozitive care nu te indestuleaza de lucruri materiale ci de impliniri sufletesti.

Cifra spiritualitatii 7:

Trebuie sa inveti sa traiesti in prezent. Ruperea de trecut se poate face numai daca l-ai inteles suficient de bine incat sa nu te demoralizezi la prima amintire neplacuta. Aceasta este lectia suprema inscrisa in anul nasterii tale.

Cifra spiritualitatii 8:

Trebuie sa renunti la mandrie. Orgoliul nu iti face bine iar succesul temporar iti poate fura mintile complet. Ai o cale spirituala batatorita. Vei avea multe dificultati in drumul tau si asta pentru ca iti lipseste CREDINTA. Dar, asa cum se stie, necazurile te face sa vezi dragostea lui Dumnezeu!

Cifra spiritualitatii 9:

Rolul tau este sa sadesti pacea pe planeta. Poti fi un bun mediator, un bun avocat. Ai capacitatea uriasa de a aplana conflictele dintr-o privire si trei cuvinte. Esti un adevarat maestru in arta dialogului iar constructia ta spirituala zideste punti intre oameni.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...