Spune în ce lună te-ai născut ca să afli ce destin te asteapta

Luna în care te-ai născut poate arăta multe despre tine și viitorul tău, potrivit numărului destinului. Ai curaj să descoperi ce personalitate ai, dar și ce ți-a pregătit viitorul?

Testul acesta este mai mult decât simplu și e nevoie doar să vezi ce arată luna în care te-ai născut despre mine.

Dacă te-ai născut în Ianuarie

…ești sub influența numărului 1. Pe lângă faptul că ai calități de lider, ești o fire independentă și analitic, te descurci adesea pe cont propriu. Simți nevoia să ieși din anonimat și să fi recunoscut pentru creativitatea, ingeniozitatea și capacitatea de a da viață lucrurilor.

Oamenii te vor urma de regulă pentru că ai o fire carismatică nativă, dar ce este cel mai important de reținut este faptul că bărbații din jurul tău vor juca un rol mai important în cariera ta decât femeile.

Tinzi să fii atras de aceia care dau dovadă de același tip de putere și raționament asemeni ție și să te alături lor pentru a construi ceva frumos împreună.

Dacă te-ai născut în Februarie

…te influențează numărul 2. Empatia și conexiunea mentală te definesc în relația cu ceilalți. De fapt, pui un accent destul de mare pe relațiile de prietenie, dar și cele de iubire și faci din asta un scop în viață.

Vei petrece mult timp și energie căutând acea persoană specială care să te facă să te simți împlinit. În ciuda raționamentului și a logicii care te caracterizează devii anxios și tinzi să cazi în melancolie atunci când nu ai asupra cui să-ți răsfrângi iubirea și afecțiunea.

Toate eforturile tale se vor canaliza în a-ți găsi o pereche: partenerul ideal în relațiile de prietenie, partenerul ideal în dragoste, la locul de muncă, etc.

Dacă te-ai născut în Martie

…numărul 3 este patronul tău spiritual în numerologie. Ești o fire non-convențională și în ciuda faptului că nu te pretezi regulilor societății reușesți să te afirmi și să-ți definești foarte ușor statutul în carieră.

De mult ori simți că te poți baza pe norocul de a fi omul potrivit, la locul potrivit iar asta te ajută în multe situații. Având vedere că te adaptezi foarte ușor situațiilor în care ești pus, acest aspect vine la pachet și cu o greutate de a lua decizii și de a-ți asuma anumite responsabilități, iar majoritatea dintre ele se răsfrâng asupra relațiilor amoroase.

Îți vine greu să păstrezi mai mult timp aceeași relație și tinzi să jonglezi cu partenerii. Din asta derivă o incapacitate de a te maturiza până la capăt, dar vestea bună este că acest sentiment de jovialitate pe care-l afișezi te face și ușor de iubit, potrivit acestui test de personalitate.

Dacă te-ai născut în Aprilie

…numărul 4 își exercită influențele numerologice asupra ta. Determinarea și ambiția sunt caracteristicile de bază care te definesc.

Prin carisma și atitudinea pozitivă de care dai dovadă le demonstrezi celorlalți că ești un exemplu bun de urmat și majoritatea celor cu care ajungi să lucrezi se vor baza la un moment dat pe abilitățile tale.

Trebuie să ai grijă, însă ca asta să nu-ți hrănească prea mult orgoliul și să începi să le dictezi celorlalți ce să facă.

Statistic vorbind, cei născuți în luna în care renaște natura au tendința de a crede că toți și toate depind de ei și că ar trebui să-și coordoneze viața în acest sens. Uneori s-ar putea să ți se demonstreze că nu e chiar așa.

Dacă te-ai născut în Mai

…ești influențat de numărul 5. Exprimarea și comunicarea sunt extrem de importante pentru tine, însă nu vorbim aici numai de limbaj verbal. Ai tendința de a te exprima prin tot ceea ce faci și de a transmite mesaje subtile prin cele mai mici gesturi.

Cei născuți în această lună de primăvară sunt extrem de joviali și deschiși, însă asemeni schimbărilor de temperatură pe care le cunoaștem, și ei tind să devină capricioși. Au nevoie de conexiune umană, dar în același timp au nevoie și de spațiu personal care să le permită să se dezvolte.

Dacă te-ai născut în Iunie

… numărul 6 își exercită influența asupra ta. Iunie face trecerea dintre două anotimpuri dinamice și tocmai de aceea la nivel emoțional cei născuți acum sunt cât se poate de sensibili și receptivi la tot ce înseamnă emoții, stări și sentimente.

Sunt împărțiți adesea între viața personală și cea profesională și nu își doresc să ajungă să facă anumite compromisuri între ele.Viața lor amoroasă tinde să fie ca un carusel, dar mai ales complexă, plină de trăiri memorabile și relații semnificative.

Având în vedere că pun accentul pe fiecare relație și partener în parte trebuie să fie atenți la cât de mult se implică, altfel, riscă să dea impresia greșită. Au o inimă bună, dar dacă nu știu să-și controleze impulsurile, îi pot răni ușor pe ceilalți, arată acest test de personalitate.

Din punct de vedere profesional, statistic vorbind, în iunie sunt născuți cei mai mulți premianți și directori generali.

Au succes în tot ce fac și reușesc să adune pe lângă ei oameni care să adere la valorile lor. Asta este partea frumoasă de a fi născut la început de vară: atrag toată lumina și căldura soarelui asupra lor și apoi o revarsă asupra celorlalți.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...