Soarele intră în Săgetător. Bucurii imense pentru 5 zodii

Pe 22 noiembrie Soarele intră în zodia Săgetător, cea în care ne vom afla timp de o lună de zile de acum înainte.

Odată cu strălucirea Soarelui pe harta Săgetătorului ne putem aștepta la o serie de evenimente îmbucurătoare mai ales din punct de vedere sentimental.

Practic, Soarele intr-o zodie de foc potențează capacitatea noastră de persuasiune și ne face mai atractivi, mai cuceritori, mai pregătiți pentru viața amoroasă.

Soarele în Săgetător îi va influența pozitiv pe nativii de foc, aici intrând Săgetătorul, Leul și Berbecul.

Celelalte două zodii pentru care urmează o perioadă bună în dragoste sunt Balanțele și Fecioarele. Fecioarele însă sunt oarecum pe gânduri. Nu sunt sigure dacă sunt gata de o nouă relație însă și-ar dori foarte tare să spargă orice barieră, să își învingă temerile.

Cât despre ceilalți nativi, se recomandă mai multă prudență în relațiile cu cei din jur, iar aici atenționarea se îndreaptă către Tauri, Capricorni și Raci în special.

Vărsătorii și Peștii devin mai energici, iar capacitatea lor de muncă va crește. Rezultatele, din păcate pentru ei, se vor vedea abia în luna ianuarie 2019, însă vor apărea suficiente satisfacții și în ultima lună din an.

Gemenii au o perioadă mai melancolică. Soarele din Săgetător readuce la viață iubiri mai vechi sau sentimente confuze pe plan amoros.

Scorpionii vor avea și ei parte de o perioadă mai liniștită, dar mai melancolică decât în mod normal. Odată ce Soarele a părăsit semnul lor zodiacal, vor intra într-o oarecare umbră și își vor vedea de treaba lor în cel mai discret mod cu putință.

Zodiile care vor petrece sărbătorile singure

Sărbătorile de iarnă vin cu multe surprize pentru multe zodii, însă pentru câteva zodii vor fi niște zile pe care și le vor dori să le treacă extrem de repede. Iată care sunt zodiile care vor petrece sărbătorile singure.

Pentru nativii zodiei Capricorn, sărbătorile sunt un motiv în care îi revăd pe cei dragi și petrec împreună clipe de neuitat ca în trecut. Însă, dintr-un motiv sau altul, nativii zodiei Capricorn vor ajunge să stea singuri de sărbători.

Fie este vorba despre niște neîmpliniri în dragoste sau niște probleme la locul de muncă, mulți nativi ai acestei zodii vor alege singurătatea de sărbători. Cei dragi vor încerca din răsputeri să le schimbe starea de spirit, însă va fi greu, pentru că sunt mult prea încăpățânați și nu vor vrea acest lucru.

Singura soluție pentru a le fi alături nativilor Capricorn de sărbători este să dați buzna peste ei și să le faceți o surpriză, încercând să îi faceți să zâmbească. Dar nu va fi deloc ușor.

Nativii zodiei Fecioară se pot trezi părăsiți în pragul sărbătorilor
A doua zodie care are mari șanse să își petreacă singură sărbătorile de iarnă este zodia Fecioară. Chiar dacă este apropiată de cei dragi, se poate întâmpla ca ceva de ultim moment să le strice toate planurile și totul să se năruie. Pentru că sunt niște persoane extrem de perfecționiste, acest lucru va fi mare lovitură pentru ele.

Chiar dacă vor încerca să facă tot posibilul să schimbe ceea ce au de făcut, vor fi nevoite să se mulțumească cu această situație, fiind singure de sărbători. În cazul unor nativi ai acestei zodii, ultimele zile ale anului pot veni cu o despărțire neașteptată, așa că nu vor mai vrea să știe de nimeni și de nimic în această situație și vor căuta să stea singuri până își vor reveni.

 

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...