Sfatul zilei de Vineri 1 Iunie 2018 – Primesc ajutoare din toate partile, chiar si de la cine nu se asteapta

Taurii termina saptamana in forta. Primesc ajutoare din toate partile, chiar si de la cine nu se asteapta. Citeste sfatul zilei de Vineri 1 iunie 2018 pentru zodia ta.

 

Sfatul zilei de Vineri 1 Iunie 2018

BERBEC – Cu cat te incapatanezi sa te contrazici cu cei din jur, cu atat iti vei da seama ca a fi gica-contra nu este o solutie. Numarul norocos al zilei: 5.

 

TAUR – E timpul sa realizezi ca oamenii din jurul tau chiar tin la tine. Primesti ajutoare de la persoane neasteptate. Numarul norocos al zilei: 3.

 

GEMENI – Zambeste! Bucura-te de acest inceput de saptamana promitator. Nu iti face procese de constiinta aiurea. Numarul norocos al zilei: 10.

 

RAC – Te loveste un gand de duca de necombatut. Planifica-ti o escapada intr-un loc frumos, linistitor, unde sa fii in contact cu natura. Numarul norocos al zilei: 4.

 

LEU – Nu iti umple mintea cu informatii de care nu ai nevoie. Concentreaza-te asupra lucrurilor esentiale din viata ta. Numarul norocos al zilei: 1.

 

FECIOARA – Arata ca poti trece peste criticile nefondate, ca nu te poate dobori nimeni dintr-o vorba. Numarul norocos al zilei: 6.

BALANTA – Numai tu stii ce e in sufletul tau. Daca nu vrei sa vorbesti cu ceilalti despre gandurile care te macina, e alegerea ta. Poate ca azi e mai bine sa nu te deschizi in fata oricui. Numarul norocos al zilei: 9.

SCORPION – Gandeste-te care sunt aspectele care te caracterizeaza si scoate-le in fata. Pune-le in evidenta. Numarul norocos al zilei: 1.

 

SAGETATOR – Tempereaza-ti pornirile oricat de greu ti-ar fi. Invata sa faci pace cu tine si sa nu te napustesti asupra celorlalti cu agresivitatea ta verbala. Numarul norocos al zilei: 7.

 

CAPRICORN – Nu mai sta ascuns in cochilia ta! Iesi la lumina, demonstreaza-le celor din jur de ce esti in stare cu adevarat. Numarul norocos al zilei: 13.

 

VARSATOR – Trezeste-te la realitate! Nu tot ce zboara se si mananca. Numarul norocos al zilei: 14.

 

PESTI – Toti oamenii au ceva de ascuns. Este firesc sa nu vrei sa vorbesti despre secretele tale asa usor. Nu-ti mai face griji. Deschide-ti sufletul atunci cand te simti pregatit. Numarul norocos al zilei: 11.

Vezi si: Zodiile care vor avea succes în luna iunie

În luna iunie, unele semne zodiacale vor avea succes. Astrologii au spus care sunt zodiile care vor avea succes în luna următoare. Află dacă te numeri printre ele.

LEU. În luna iunie, Leii se vor concentra foarte mult auspra carierei. Iar lucrul acesta se va observa. Asta deoarece acești nativi vor avea parte de câștiguri financiarela la care nici nu se aștepatau. Munca lor va fi răsplătită așa cum se cuvine.

Au muncit mult pentru a ajunge acolo unde și-au propus în ceea ce privește cariera. De asemenea, în această perioadă, Leii vor avea parte și de spirjinul colegilor de serviciu, dar și al superiorilor. Tocmai de aceea, succesul nu va întârzia să apară.

 

SCORPION. Afacerile merg cum nu se poate mai bine. Vor avea câștiguri financiare în luna iunie. Este posibil ca cei care nu au o afacere să fie promovați la locul de muncă. Și nu este vorba despre noroc în cazul acestor nativi, ci despre multă muncă.

Este luna în care Scorpionii se vor concentra foarte mult asupra carierei. Vor să ajungă acolo unde de mult timp și-au propus. Știu că pot face asta.

 

VĂRSĂTOR. Acești nativi se pot lansa într-o afacere. Vor fi lăudați de superiori. Se va vedea că eforturile lor au fost remarcate. Mai mult decât atât, vor fi și răsplătite.

Și, având în vedere că vor câștiga sume destul de mari în luna iunie, Vărsătorii se gândesc chiar să îi investească într-o afacere. Își doresc să facă mai multe lucruri pe plan profesional, pentru că sunt capabili de asta.

 

PEȘTI. Este o perioadă înlofitoare pentru Pești. Luna iunie vine cu numeroase câștiguri financiare. Ar putea fi vorba chiar despre o moștenire.

Vor avea parte de numeroase surprize. Vor fi puși în situația de a lua unele decizii importante, dar vor lua hotărârea care îi va aduce pe culmile succesului.

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2022

Contextul astral nе va іnduсе o ѕtаrе răbdătоаrе șі dеlіbеrаtă si  vа înсurаjа luarea de ...