Sfatul zilei de duminica, 3 iunie 2018. Taurii…

Sfatul zilei de 3 iunie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Te cerți cu cine nu trebuie azi. Evită discuțiile cu oamenii care ți-au spus cu frumosul unde greșești. Nu ei sunt problema ta. Numărul norocos al zilei: 11.

TAUR: O ții într-o distracție în ultima vreme și asta pentru că în sfârșit te bucuri de roadele muncii tale. Nu lăsa pe nimeni să îți umbrească fericirea. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI: Te simți descumpănit, neajutorat, neînțeles. Oare nu cumva tu ești cauza tuturor acestor sentimente? Schimbă unghiul de abordare al problemelor. Numărul norocos al zilei: 10.

 

RAC: Crezi că totul se poate schimba în bine și faci eforturi substanțiale pentru asta. Ține-o tot așa. Numărul norocos al zilei: 5.

LEU: Nu te lăsa pradă emoțiilor negative. Te încearcă sentimentul abandonului, dar azi nu e ziua perfectă pentru asta. Numărul norocos al zilei: 7.

FECIOARĂ: Te trec fiorii când te gândești câte lucruri ai de făcut, dar asta te ambiționează și mai tare. Numărul norocos al zilei: 3.

Balanțele au o zi de succes

BALANȚĂ: Nimeni nu poate sta în calea succesului tău. Arată-le tuturor ce poți tu cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 13.

SCORPION: Te așteaptă o zi plină de neprevăzut, însă cu ajutorul spiritului tău de fin observator vei face față tuturor provocărilor. Numărul norocos al zilei: 8.

SĂGETĂTOR: Trecutul revine în prezent sub o formă perversă. Nu intra în capcanele verbale ale nimănui. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Treaba merge bine pentru că ești mai bine pregătit și reușești să faci altfel față provocărilor. Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR: Lenea e cucoană mare, dar trebuie să scapi de ea. Nu e timp de pierdut. Numărul norocos al zilei: 2.

PEȘTI: Te frământă să știi că unele aspecte se pot schimba de la un moment la altul. Nu mai faci față atâtor confuzii și e în dreptul tău să ceri o clarificare. Numărul norocos al zilei: 6.

 

Top 4 zodii de care trebuie să te ferești în luna iunie 2018

4 zodii vor fi extrem de periculoase în luna iunie 2018 și ar fi bine să nu le provoci. Dețin suficiente informații și vor avea suficientă putere să îți facă rău. La polul opus, îți spunem și care sunt cei mai sensibili nativi în prima lună de vară.

Top 4 zodii de care trebuie să te ferești în luna iunie 2018

CAPRICORN. Vor fi extrem de debusolați și de sensibili și pot face rău fără să își dorească asta neapărat. Luna iunie va fi pentru ei revelatoare din foarte multe puncte de vedere.

Apar tot felul de situații noi în viața lor pe care nu știu cum să le primească. Nu va fi nimic la fel, nimic ca în trecut.

 

LEU. Leii sunt extrem de concentrați pe propria persoană toată luna așa că nu vor avea timp de ceilalți. Ar fi bine să te ferești de acești nativi dacă nu vrei să te simți frustrat în fața strălucirii lor, a succesului de care se vor bucura toată perioada.

 

GEMENI. Nativii Gemeni vor fi și ei ceva mai sensibili decât în mod obișnuit. Nu trebuie provocați sub nicio formă. Trebuie lăsați să își vadă de treburile lor.

Dacă nu știi să intri în lumea lor și să le înțelegi faptele, ar fi indicat să stai departe. Nu toate se vor schimba cu niște reproșuri. E nevoie de ascultare, de multă înțelegere și diplomație în relația cu aceste semne de aer.

SCORPION. Să provoci un Scorpion înseamnă să pierzi orice război încă de la început. În luna iunie vor fi pe cai mari și vor fi pregătiți cu o serie de argumente pentru orice dispută. Nu mai lasă garda jos pentru nimic în lume.

La polul opus se află câteva zodii care vor fi mai sensibile și vor avea nevoie de mai multă înțelegere. Acestea sunt Balanțele, Taurii, Fecioarele, Peștii și Vărsătorii.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...