Sfatul zilei de 8 mai 2019. Ziua în care se limpezesc apele

Sfatul zilei de 8 mai 2019 pentru fiecare zodie. Leii se maturizează încet și sigur. Poartă niște discuții din care ies cu imaginea curată.

 

Sfatul zilei de 8 mai 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Fii aproape de prietenii tăi la bine, dar mai ales la greu. Azi dai testul prieteniei. Numărul norocos al zilei: 5.

 

TAUR: Nu poți fi de acord non-stop cu persoana iubită. Trebuie să fiți conștienți că viața e compusă din tot felul de surprize, dar și din neconcordanțe. Numărul norocos al zilei: 8.

 

GEMENI: Detașează-te de lucrurile care îți fac rău. Amintește-ți de oamenii minunați pe care îi ai în preajmă. Numărul norocos al zilei: 4.

 

RAC: Cari după tine o dragoste secretă și nu mai poți nega sentimentele pe care le ai. Fii sincer cu persoana față de care nutrești sentimente de iubire. Numărul norocos al zilei: 2.

 

LEU: Poartă discuțiile pe care trebuia să le porți de multă vreme. Nu mai face excese în comentarii răutăcioase. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ: Fă o analiză la rece a resurselor de care dispui. Trebuie să fii extrem de pregătit pentru perioadele grele care bat la ușă. Numărul norocos al zilei: 10.

 

BALANȚĂ: Primești o veste neașteptată și trebuie să faci față unor provocări uriașe din punct de vedere sentimental. Numărul norocos al zilei: 13.

 

SCORPION: Cu nervi nu se rezolvă absolut nimic. Liniștește-te înainte să emiți niște opinii, chiar dacă sunt dure. Numărul norocos al zilei: 18.

 

SĂGETĂTOR: Ai un aer misterios care te prinde. Joacă-ți cartea până la final dacă așa simți că vrei să faci acum. Numărul norocos al zilei: 6.

 

CAPRICORN: Poartă discuții cu superiorii dacă vrei mai multă libertate la locul de muncă. Numărul norocos al zilei: 33

 

VĂRSĂTOR: Cineva te stimulează și îți face chef de viață, de dans, de petrecere. Nu refuza oferta. Numărul norocos al zilei: 8.

 

PEȘTI: Nu sperai la nimic bun, dar iată că vin și lucrurile frumoase. De obicei ele sosesc atunci când nu te aștepți. Numărul norocos al zilei: 22.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 3 decembrie 2021

Nе vom рutеа ѕіmțі puțin tеnѕіоnаțі, deoarece vоm rесunоаștе nеvоіа de аutо-dіѕсірlіnă, dar nе vom ...