Sfatul zilei de 28 mai 2018. Fecioarele au nevoie de sprijin emoțional

Sfatul zilei de 28 mai 2018
BERBEC: Caută bine lucrurile pe care le pierzi și organizează-te mai atent dacă nu vrei să intri mereu în panică. Numărul norocos al zilei: 5.

 

TAUR: Rostul tău în viață este unul destul de clar pentru cei care văd în tine potențialul, mai puțin pentru tine. Ascultă de cei înțelepți. Numărul norocos al zilei: 7.

 

GEMENI: Lași totul pentru nimic? Gândește-te ce ar trebui să faci dacă vrei să ajungi cu bine la destinația dorită. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC: Rupe-te de tot ce consideri că este rău pentru tine. Nu te mai implica în tot felul de telenovele în care nu ești protagonist. Numărul norocos al zilei: 1.

 

LEU: Ai nevoie de o pauză, de responsabilizare, de un moment de respiro pentru tine. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ: Ai nevoie de consiliere psihologică, de un confident, de niște îndrumări serioase și benefice. Numărul norocos al zilei: 9.

 

BALANȚĂ: Liniștea îți poate fi ca o infuzie de energie pentru tine. Trebuie doar să știi când e momentul să te apuci de treabă. Numărul norocos al zilei: 4.

 

SCORPION: La tine e pâinea și cuțitul, deci poți tranșa astăzi o problemă spinoasă. Numărul norocos al zilei: 6.

 

SĂGETĂTOR: Lucrurile de care trebuie să ții cont cel mai mult în aceste momente sunt exact cele pe care le treci cu vederea. Numărul norocos al zilei: 8.

 

CAPRICORN: Nu uita de unde ai plecat. Nu uita că trebuie să fii la fel de concentrat ca până acum. Numărul norocos al zilei: 10.

 

VĂRSĂTOR: Trebuie să mergi mai departe indiferent de ce îți spun ceilalți. Numărul norocos al zilei: 13.

 

PEȘTI: Tu știi cel mai bine ce e în sufletul tău, ce e de făcut pentru liniștea ta. Numărul norocos al zilei: 11.

Previziuni karmice 28 mai – 3 iunie 2018. Restart pentru fiecare zodie

ZODIILE DE APĂ

Racii trebuie să își recunoască limitele, să meargă mai departe, să facă o serie de concesii și să fie concentrați mai mult pe ce au de făcut nu pe ce spun. Pot face rău cu ușurință din cauza frustrărilor acumulate în ultima vreme. E indicat să recunoască greșelile pe care le fac.

Scorpionii au și ei doza lor de răutate, însă datorită șarmului lor reușesc să lase mereu o impresie bună. Ar fi bine să se abțină de la comentarii răutăcioase.

Peștii trec prin momente destul de complicate din punct de vedere emoțional. Simt nevoia unui restart, însă acesta ar trebui amânat cu 2-3 săptămâni.

 

ZODIILE DE AER

 

Gemenii au o perioadă favorabilă. Cu banii stau ceva mai prost, însă au suficientă inteligență să se descurce și în situații de criză.

Balanțele și Vărsătorii au oarecum un destin comun. Se concentrează cu maximă atenție pe tot ce ține de muncă și trebuie să privească lucrurile în detaliu. Le iese.

 

ZODIILE DE FOC

Berbecii vin cu tot felul de idei neobișnuite. Unii oameni pot fi sceptici la ce le poate imaginația, alții însă le vor primi cu toată deschiderea.

Săgetătorii simt o avalanșă de emoții confuze și simt și ei nevoia unui restart cel puțin din punct de vedere sentimental.

Leii traversează și ei o perioadă destul de complicată emoțional. Au de îndurat multe. Vin multe reproșuri din toate părțile.

 

ZODIILE DE PĂMÂNT
Taurii au multe lucruri de oferit celor din jur. Vor fi oarecum vedetele acestei perioade aglomerate. Au șansa să iasă în evidență.

Fecioarele simt și ele nevoia unui nou început. Au tot spus că își vor schimba viața, că se vor concentra pe anumite chestiuni de care să se țină zilnic, însă de data asta chiar vor fi nevoite să facă mai mult dacă tot se plâng de monotonie în viața lor.

Capricornii câștigă bani serioși. Se pricep să facă avere din nimic, iar acum lucrurile se vor schimba complet din punct de vedere financiar.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...