Sfatul zilei de 26 mai 2018. Berbecii întâlnesc o persoană specială

Citește sfatul zilei de 26 mai 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

 

BERBEC: Întâlnești o persoană specială cu ajutorul căreia vei reuși să pornești pe un drum interesant în viață. Numărul norocos al zilei: 7.

 

TAUR: Trezește-te la realitate. Ai nevoie de o revenire cu picioarele pe pământ. Numărul norocos al zilei: 4.

 

GEMENI: Lasă lucrurile așa cum sunt și nu le schimba sub nicio formă. Nu uita că totul are o noimă. Numărul norocos al zilei: 9.

 

RAC: Te gândești serios să emigrezi, dar poate că nu este încă momentul oportun. Numărul norocos al zilei: 3.

 

LEU: Cine știe ce e în sufletul tău are habar cum să te abordeze. Este timpul să treci mai departe, să vezi lucrurile în profunzime. Numărul norocos al zilei: 13.

 

FECIOARĂ: Ai la dispoziție o zi în care te poți bucura de momente frumoase alături de oamenii la care ții. Numărul norocos al zilei: 5.

 

BALANȚĂ: Distrează-te, simte-te bine, simte-te în lumea ta. Nu te lăsa influențat de cei din jur. Nu îi lăsa să îți strice zen-ul. Numărul norocos al zilei: 11.

 

SCORPION: Nimic nu se compară cu câteva momente petrecute alături de cei dragi. Petrece-ți ziua cu zâmbetul pe buze. Numărul norocos al zilei: 10.

 

SĂGETĂTOR: Te cam mănâncă limba și poate că este cazul să vezi lucrurile din altă perspectivă, nu să critici imediat. Numărul norocos al zilei: 1.

 

CAPRICORN: Rămâi conectat la informație pentru că informația înseamnă putere. Numărul norocos al zilei: 2.

 

VĂRSĂTOR: Visează și lasă-i și pe ceilalți să pătrundă în lumea ta. Numărul norocos al zilei: 6.

 

PEȘTI: Lasă totul deoparte și pornește în căutarea fericirii. Este ziua în care visele tale pot deveni realitate.

Horoscop 26 mai 2018. Trei zodii se vor confrunta cu probleme serioase

HOROSCOP BERBEC 26 mai
Nu t simţi în apele tale, te încearcă unele emoţii negative de parcă te-ai teme de ceva încă nevăzut, încă inexistent, ca o presimţire sumbră. Nu te lăsa copleşit de această stare de disconfort emoţional, pentru că, după ce totul va trece, vei râde de sensibilitatea şi fragilitatea de care dai dovadă.

Nu va fi nimic grav, nimic atât de serios încât să merite acest stres şi atâta bătaie de cap, deci priveşte şi partea bună a lucrurilor. E un fleac, la urma urmei, care trebuie tratat cu indiferenţă. Nimic nu e atât de negru pe cât ţi se pare ţie în acest moment: zâmbeşte!

 

HOROSCOP TAUR 26 mai
Este o zi a evenimentelor speciale care au rolul de a-ţi restabili echilibrul emoţional, de a-ţi face sufletul să zâmbească. Ieşi în lume şi profită de ocaziile excelente care apar în calea ta la tot pasul. Pot fi momente cu iz festiv, care au ceva unic, de neuitat, evenimente care ar putea sta la baza unor schimbări majore în viaţa ta de acum înainte.

Treci prin locul potrivit într-un moment cheie pentru a întâlni o persoană care ar putea juca un rol principal în planurile tale viitoare. Ieşi în întâmpinarea norocului: nu ştii de unde şi când apare, dar merită să-l cauţi!

 

HOROSCOP GEMENI 26 mai
Ceva îţi spune să mai aştepţi, să stai pe loc o vreme şi să nu insişti să ajungi la un anumit nivel al planurilor începute. Ţine cont de piedici, de blocaje, de rezervele care te încearcă pentru că se vor dovedi a fi folositoare!

Dacă faci tot posibilul să obţii ceva cu orice preţ, vei regreta această ambiţie, pentru că ori nu e ceea ce credeai, ori e doar un consum imens de resurse şi, la urma urmei, nici nu aveai nevoie de ceea ce te aşteaptă la capăt. Întreabă-te de ce nu poţi obţine unele lucruri aşa cum vrei tu sau atunci când vrei tu: înseamnă că nu e pentru tine!

 

HOROSCOP RAC 26 mai
Veştile bune care sosesc pe neaşteptate te iau prin surprindere, dar te fac să speri şi mai mult de la viitor. Nici nu ai fi sperat asemenea schimbare de direcţie, este mai bine decât ai fi crezut că se poate întâmpla, semn că hazardul stă totuşi la baza multor evenimente fericite din viaţa ta.

Planurile îndelung concepute şi construite nu au rezultate la fel de bune ca cele decise în ultima clipă, ca atare ar fi bine să te mai laşi, uneori, şi la voia întâmplării, fără să ai control asupra tuturor detaliilor. Fie ce-o fi!

 

HOROSCOP LEU 26 mai
Conflictele care se mai încing în preajma ta nu-şi vor arăta latura agresivă sau dificilă, ci dimpotrivă, se vor dovedi a fi exact stimulentele de care aveai nevoie pentru o schimbare benefică în viaţa ta.

Ascultă-i pe cei care te mai trag de mânecă, îţi atrag atenţia asupra unei posibile erori, te împing de la spate cu o atitudine ceva mai autoritară, pentru că, dacă le urmezi sfaturile, chiar şi pe cele care sună a dojană, vei avea numai de câştigat. Nu-i privi pe critici ca şi cum ţi-ar vrea răul, ci exact invers: ca şi cum te-ar împinge spre cel mai bun lucru pe care îl poţi face!

Citeste continuarea AICI!

 

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2022

Contextul astral nе va іnduсе o ѕtаrе răbdătоаrе șі dеlіbеrаtă si  vа înсurаjа luarea de ...