Sfatul zilei de 26 iulie 2018. Ce se întâmplă cu Gemenii

Citește sfatul zilei de 26 iulie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

 

BERBEC: Ceva nu funcționează cum ar trebui și ar fi bine să dai de cap problemei. Numărul norocos al zilei: 6.

 

 

TAUR: Ești implicat într-un proiect de mare anvergură. Pune-te pe treabă și demonstrează de ce ești în stare. Numărul norocos al zilei: 9.

 

 

GEMENI: Apar tot felul de supărări în jurul tău, dar astăzi tu ești cel cu inițiativa, tu ești omul care poate schimba totul. Numărul norocos al zilei: 10.

 

 

RAC: Pleci la drum cu multă încredere și asta e bine. Aplică ce ai învățat până acum și va ieși bine. Numărul norocos al zilei: 2.

 

 

LEU: Nu pune la suflet criticile celor din jurul tău. Este momentul să depășești răutățile. Oricum sunt gratuite. Numărul norocos al zilei: 11.

 

 

FECIOARĂ: Nu te lăsa copleșit de emoțiile negative din jurul tău. Ai suficientă pozitivitate cât să te ridici și să mergi mai departe. Numărul norocos al zilei: 13.

 

BALANȚĂ: O persoană apropiată te sună și trebuie să o faci pe prostul. Intră în joc, dar nu te lăsa manipulat. Numărul norocos al zilei: 8.

 

 

SCORPION: Anumite lucruri încep să te streseze cam mult. Rupe pisica în două. Numărul norocos al zilei: 7.

 

 

SĂGETĂTOR: Nu mai poți conta pe ajutorul acelorași persoane, așa că de azi ești obligat să schimbi tactica. Numărul norocos al zilei: 3.

 

 

CAPRICORN: Azi e ziua perfectă în care trebuie să refaci absolut toate strategiile legate de bani. Numărul norocos al zilei: 4.

 

 

VĂRSĂTOR: Oboseala își lasă amprenta asupra ta așa că este cazul să faci o pauză de la activitățile care te suprasolicită. Numărul norocos al zilei: 1.

 

 

PEȘTI: Crezi în miracole? Ele se pot produce pentru tine chiar de azi. Nu te lăsa cuprins de pesimism. Totul va fi bine. Numărul norocos al zilei: 12.

 

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziuni despre iarnă: „Nămeți de doi metri înălțime!”

Clarăvăzătoarea Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune pe blogul personal, de această dată referitoare la iarnă.

Ea susține că a avut o viziune despre o iarnă cumplită, cu zăpezi ce vor ajunge la doi metri înălțime.

Iată ce a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal:

În această noapte, în timp ce scriam la articolul anterior, deși eram cu ochii pe monitor, văd în spatele meu înspre sud, sud-est un cer de ziuă, iar jos pe Pămant, văd o iarnă cumplită cu nămeți de doi metri înălțime pe străzi.

Dragii mei, noi românii avem un Proverb: Omul gospodar își face vară sanie și iarnă ca!

Așadar fraților,să ne pregătim serios pentru IARNA care va veni ! Să ne facem provizii de lemne, bani puși deoparte pentru plata facturii de gaze cât și pentru electricitate, provizii în cămară, și s-avem haine groase.

Să ne pregătim încă de pe acum pentru Iarnă care va face ravagii atât în România cât și-n alte țări.

Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ca să ne ajute să trecem cu pace și cu liniște sufletească și peste această IARNĂ cumplită de care vom avea parte. Cu dragoste, Maria.

Maria Ghiorghiu, previziune despre Apocalipsă
După fenomenele extreme din toate colțurile lumii, Maria Ghiorghiu a făcut public un mesaj în care a vorbit despre Apocalipsă și despre Justiție divină

”Cerul era extrem de încărcat cu acea ceață densă, dar din care a ieșit STEAUA aurie orbitor de strălucitoare,Steaua Justiției Divine.

Prieteni dragi, am mai scris un articol despre JUSTIȚIA DIVINĂ de curând.

Se pare că APOCALIPSA este mai aproape decât vrem noi să credem.

Mai avem timp dragilor, ca să ne întoarcem cu faţa către Dumnezeu și către Măicuța Domnului și să cerem îndurare și milă, iertare și mântuire.

Mai avem timp încă să ne îndreptăm și să facem numai fapte bune, să ne iubim Aproapele ca pe noi înșine și să ne întărim în Credință mergând la SFÂNTA BISERICA, asistând la SFÂNTA și DUMNEZEIASCĂ LITURGHIE,

Spovedindu-ne la Preot și apoi să ne învrednicim a primi SFÂNTA și Dumnezeiască Împărtășanie cu Prea Scump și cu Prea Sfânt Trup și Sângele Domnului nostru Iisus Hristos,Căruia I se cuvine toată cinstea, slava și închinarea,Amin!”, a scris ea pe blogul personal.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...