Sfatul zilei de 26 aprilie 2019. Scorpionii bat pasul pe loc

BERBEC: Visezi să ajungi departe, dar încă ești încercat de tot felul de rețineri. Ai grijă ce alegeri faci. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Lupți pentru dreptate și azi ai ocazia să te repui pe picioare din toate punctele de vedere. Nu te lăsa bătut. Numărul norocos al zilei: 6.

GEMENI: Trebuie să ai mai multă răbdare, să nu te repezi la cei din jurul tău chiar dacă nu te poți abține. Numărul norocos al zilei: 11.

RAC: Finalizează proiectele începute în trecut. Azi ai ocazia să faci o serie de schimbări importante în viața ta. Numărul norocos al zilei: 13.

LEU: Faptul că ești perfecționist nu e o scuză pentru aroganța ta. Ai grijă de situația dificilă din punct de vedere financiar. Numărul norocos al zilei: 9.

Fecioarele au urme de regrete
FECIOARĂ: Ai pornit pe drumul pe care ai vrut să mergi, dar azi simți că nu mai reziști. Vrei altceva de la viață și este dreptul tău. Numărul norocos al zilei: 3.

BALANȚĂ: Nu prea îți place să stai fără să faci nimic. Poate că e timpul să îți găsești un hobby. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION: Bați pasul pe loc și nu îți place să stai în același loc. E momentul să găsești variante noi pentru a te simți împlinit. Numărul norocos al zilei: 7.

SĂGETĂTOR: Ești foarte dinamic și ai puterea de a merge mai departe. E o zi în care trebuie să te gândești la evoluția ta profesională mai mult ca oricând. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Nu îți mai consuma energia pe nimicuri. Trebuie să te concentrezi mai mult la ce ai de făcut pentru tine și nu pentru ceilalți. Numărul norocos al zilei: 12.

VĂRSĂTOR: Nu lăsa pe nimeni să îți strice starea de bine. Ferește-te de așa-zișii vampiri energetici. Numărul norocos al zilei: 15.

PEȘTI: Mediul în care te simțeai excelent acum puțin timp devine iadul pentru tine. Schimbă-l urgent. Numărul norocos al zilei: 19.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscopul zilei de vineri, 2 Octombrie 2020

O zi in care voința noastră va putea trece în plan secund și astfel ne ...