Sfatul zilei de 18 aprilie 2019. Ziua în care se limpezesc apele

Sfatul zilei de 18 aprilie 2019 pentru fiecare zodie
BERBEC: Fii aproape de prietenii tăi la bine, dar mai ales la greu. Azi dai testul prieteniei. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Nu poți fi de acord non-stop cu persoana iubită. Trebuie să fiți conștienți că viața e compusă din tot felul de surprize, dar și din neconcordanțe. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI: Detașează-te de lucrurile care îți fac rău. Amintește-ți de oamenii minunați pe care îi ai în preajmă. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Cari după tine o dragoste secretă și nu mai poți nega sentimentele pe care le ai. Fii sincer cu persoana față de care nutrești sentimente de iubire. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU: Poartă discuțiile pe care trebuia să le porți de multă vreme. Nu mai face excese în comentarii răutăcioase. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ: Fă o analiză la rece a resurselor de care dispui. Trebuie să fii extrem de pregătit pentru perioadele grele care bat la ușă. Numărul norocos al zilei: 10.

BALANȚĂ: Primești o veste neașteptată și trebuie să faci față unor provocări uriașe din punct de vedere sentimental. Numărul norocos al zilei: 13.

SCORPION: Cu nervi nu se rezolvă absolut nimic. Liniștește-te înainte să emiți niște opinii, chiar dacă sunt dure. Numărul norocos al zilei: 18.

SĂGETĂTOR: Ai un aer misterios care te prinde. Joacă-ți cartea până la final dacă așa simți că vrei să faci acum. Numărul norocos al zilei: 6.

CAPRICORN: Poartă discuții cu superiorii dacă vrei mai multă libertate la locul de muncă. Numărul norocos al zilei: 33.

VĂRSĂTOR: Cineva te stimulează și îți face chef de viață, de dans, de petrecere. Nu refuza oferta. Numărul norocos al zilei: 8.

PEȘTI: Nu sperai la nimic bun, dar iată că vin și lucrurile frumoase. De obicei ele sosesc atunci când nu te aștepți. Numărul norocos al zilei: 22.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscop zilnic: vineri, 25 septembrie 2020

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele de care au parte zodiile. ...