Sfatul zilei de 17 septembrie 2018. Sunt afectate mai multe zodii, trecutul va invada prezentul cu toate secrete sale și îl va reforma din temelii

Astrologul vă recomandă să vă ascultați intuiția.

Berbec

Va sfătuim să fiți atent la tendința către speculații și investiții speculative, pentru că riscul de a ieși în pierdere este mare.

Dacă aveți copii, ați putea fi tentat să va implicați mai mult în activitățile lor.

Taur

Este un moment foarte bun pentru a începe lucrări de renovare, reparații sau schimbarea ori rearanjarea mobilierului.

Horoscop va semnalează că perioadă care urmează este bună și pentru tranzacții imobiliare sau mutarea în altă locuința.

Unul dintre părinți v-ar putea face o surpriză plăcută.

Gemeni

S-ar putea să luați o decizie importantă, probabil în legătură cu o activitate intelectuală. Puteți conta pe sprijinul prietenilor și al rudelor.

Este posibil să va împăcați cu un vecin sau să găsiți soluția unei probleme mai vechi din locuința. Se întrevăd câteva drumuri scurte și o comunicare intensă, fie prin convorbiri telefonice, fie prin email.

Rac

Se pare ca sunteti hotarat sa gasiti o noua sursa de venituri. Nu este exclus ca in a doua parte a zilei sa aveti o idee promitatoare si sa treceti la fapt.

Atentie la tendinta de a cumpara bunuri de valoare sau obiecte de lux, care v-ar putea destabiliza bugetul! S-ar putea sa va resimtiti din cauza activitatii intense din ultima perioada. Va sfatuim sa nu neglijati odihna.

Leu

Este un moment foarte bun pentru a investi în propria persoană, mai ales în ceea ce privește înfățișarea și formă fizică.

Astrologul va sugerează să încercați o tunsoare/coafură nouă, un tratament cosmetic sau achiziționarea unui articol nou de îmbrăcăminte. Păstrați-va modestia și nu va lăsați orbit de laudele celor din jur!

Fecioară

Se pare că sunteți într-o formă foarte bună și puteți avea succes în afaceri, în călătorii și pe plan sentimental. Cu sănătatea și cu moralul ar trebui să stați foarte bine.

Nu va refuzați câte un răgaz de meditație și introspecție! În a două parte a zilei s-ar putea să fiți tentat să ajutați dezinteresat pe cineva din anturaj. Gestul ar fi benefic pentru dumneavoastră din punct de vedere karmic, așa că va sfătuim să nu ezitați.

Balanță

Este posibil să fiți invitat să participați la întrunirea unui grup sau a unei organizații cu care aveți interese sau aspirații comune.

Nu este exclus să legați noi relații de prietenie, să aveți parte de divorț sau despărție pentru a reveni la foste iubiri, relații. O etapă amoroasă se încheie! Astrologul va recomanda să va ascultați intuiția. Faceți ceea ce simțiți!

Scorpion

La locul de muncă, este posibil să se vorbească despre o schimbare la nivelul conducerii sau că urmează să aveți un superior ierarhic nou. Dacă aveți o afacere proprie, este o zi bună pentru activități de promovare.

Dacă va doriți să începeți o afacere, acum este momentul să va puneți planurile în aplicare. Partenerul de viață va sprijină, iar o rudă mai în vârstă este dispusă să va ajute financiar. Puteți să fiți mai optimist și să aveți mai multă încredere în viitor.

Săgetător

Se pare că va gândiți la o călătorie în străinătate. Poate că veți plecă în curând, sau poate că faceți planuri de călătorie, ori va decideți să învățați o limbă străină.

Eastrolog.ro va semnalează că acest context astral este favorabil demersurilor pentru rezolvarea unei chestiuni de natură juridică sau în legătură cu o rudă prin alianță. În a două parte a zilei s-ar putea să primiți o veste bună de la un prieten.

Capricorn

S-ar putea să fiți preocupat de o investiție sau de o chestiune care are legătură cu o moștenire. Eastrolog.ro va sfătuiește să nu va grăbiți și să va consultați cu familia, pentru a evită orice reproșuri ulterioare.

Dacă v-ați propus să faceți schimbări importante în plan financiar, contextul astral actual va este favorabil. Nu este exclus să primiți un cadou bănesc sau să beneficiați de reducerea unei taxe sau a unui abonament.

Vărsător

Se anunța începutul unei perioade de schimbări benefice în relațiile cu partenerul de viață și/sau cu partenerii de afaceri.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, o ofertă interesantă ar putea apărea azi sau în scurt timp. Vărsătorii care au afaceri proprii ar putea constată o creștere a numărului de clienți.

Pești

Astăzi aveți șanse reale de succes în afaceri. S-ar putea ivi ocazia să încheiați un contract sau să găsiți un al doilea serviciu.

Va sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu, atât în familie cât și la locul de muncă. Nu ignorați sfaturile unei persoane cu mai multă experiență!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...