Sfatul zilei de 15 aprilie 2018. Gemenii trec printr-un proces de transformare radicală

BERBEC: Ești într-un anturaj unde te simți destul de comod. Este momentul să intervii, să ieși din umbră. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR: E o zi plină de provocări și tu poți să le faci față cu brio. Nu te plânge dacă începutul unor evenimente nu-ți va spune nimic. Ai răbdare. Numărul norocos al zilei: 5.

GEMENI: Transformarea prin care treci îți aduce multe avantaje, însă dacă exagerezi lucrurile o pot lua razna. Numărul norocos al zilei: 6.

RAC: Azi ai voie să te joci, să mergi dincolo de ce se cunoaște, de ceea ce e evident. Numărul norocos al zilei: 7.

LEU: Ai pus multă pasiune într-un proiect și te trezești că totul se duce de râpă. Mai poți salva ceva. Numărul norocos al zilei: 8.

FECIOARĂ: Privește în jurul tău și o să îți dai seama că joci un rol destul de important în viața celorlalți. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ: Unele persoane te descriu astăzi la perfecțiune. Nu te mai lăsa intimidat de anumite păreri și vociferări. Numărul norocos al zilei: 11.

SCORPION: Dacă ți se vorbește frumos, vorbești frumos. Cei care spun despre tine că ești răutăcios nu te-au cunoscut suficient de bine. Numărul norocos al zilei: 2.

SĂGETĂTOR: Ai nevoie de energie pozitivă. Ieși în oraș, bucură-te de vremea frumoasă de afară și nu te mai plânge. Numărul norocos al zilei: 13.

CAPRICORN: Ai nevoie de un impuls pentru a începe proiectul mult visat. Ai nevoie de determinare mai mult ca niciodată. Numărul norocos al zilei: 1.

VĂRSĂTOR: Nu te impacienta acum pentru că nu e nimic sigur, nimic bătut în cuie. Vezi ce faci pe parcurs. Numărul norocos al zilei: 4.

PEȘTI: Ai nevoie din când în când de câte un duș rece altfel lucrurile nu se vor rezolva niciodată. Numărul norocos al zilei: 12.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscop zilnic: duminică, 20 septembrie 2020

O să facem câte puţin din toate lucrurile de care avem nevoie şi o să ...