Sfatul zilei de 12 aprilie 2019. Balanțele găsesc soluția la o problemă stringentă

Sfatul zilei de 12 aprilie 2019 pentru fiecare zodie
BERBEC: Nu te baza doar pe presupuneri. Nu te ajută la absolut nimic să îți dai cu părerea despre aspecte care nu te privesc sub nicio formă. Numărul norocos al zilei: 9.

TAUR: Deschide-ți sufletul și fii sincer cu cei din jurul tău. E momentul să spui ce te apasă. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Banii te preocupă cel mai tare azi. E o zi extrem de grea, o zi în care trebuie să faci multe calcule. Nu te avânta la soluții gândite la cald. Numărul norocos al zilei: 8.

RAC: Ești mulțumit de anumite lucruri care ți se adeveresc. Realizezi că nimic nu este pur întâmplător. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU: Încetul cu încetul spiritul pozitiv și energia, veselia care te caracterizează se diminuează. Ai grijă ce fel de decizii iei azi. Numărul norocos al zilei: 7.

FECIOARĂ: Conflictele din jur nu te încântă deloc și vrei să ieși din acest cerc vicios. E timpul să iei o decizie pentru sufletul tău. Numărul norocos al zilei: 13.

BALANȚĂ: Primești o soluție favorabilă, un accept exact de unde nu te așteptai. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Pui la suflet unele glume proaste și apoi te plângi că ești o persoană sensibilă. Treci cu vederea ironiile. Numărul norocos al zilei: 1.

SĂGETĂTOR: Du la bun sfârșit sarcinile pe care le ai de dus. Azi trebuie să dovedești că te implici cu adevărat în treaba ta. Numărul norocos al zilei: 5.

CAPRICORN: Visezi frumos, dar e timpul să faci ceva pentru aceste vise. E timpul să pui pe hârtie un plan serios. Numărul norocos al zilei: 2.

VĂRSĂTOR: Nu te mai plânge pentru lucrurile urâte pe care le auzi spunându-se despre tine în jur. Numărul norocos al zilei: 3.

PEȘTI: Nimerești într-un mediu ostil și vrei să scapi de energiile negative. E cazul să faci totul diferit. Numărul norocos al zilei: 4.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscop zilnic pentru joi, 1 octombrie 2020

Pentru luna Octombrie 2020, sunt planificate două Luni Pline, ceea ce face sezon mai special ...