Sfatul zilei 7 mai 2019. Zodiile care sunt evitate de ghinion

Citește sfatul zilei de 7 mai 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

BERBEC: Nu e o zi potrivită ca să faci opinie separată de restul. Ai încredere în ideile tale, dar evită conflictele. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: E o zi oscilantă, o zi în care lucrurile o pot lua razna. Nu te înhăma la ceva ce nu poți duce la capăt. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Faci o călătorie în mintea apropiaților și descoperi lucruri care te sperie. Ar fi indicat să renunți la anumite gânduri negative acum. Numărul norocos al zilei: 13.

RAC: Ai prefera să nu vorbești cu nimeni, să nu te mai caute nimeni, să lași la o parte toate dilemele. Tu decizi ce faci. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU: Ești ceva mai diferit de restul lumii și asta îți dă încredere în forțele tale. Continuă să fii altfel. Numărul norocos al zilei: 6.

FECIOARĂ: Proiectul de care vrei să te apuci se duce oarecum de râpă. Gândește-te foarte bine la ce va urma. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: În jurul tău e o atmosferă veselă. Apar lucruri interesante în existența ta și intri și tu în horă. Numărul norocos al zilei: 10.

SCORPION: Te simți blocat într-un punct periculos și realizezi că singura ieșire este acceptarea situației complicate și renunțarea la anumite vise. Numărul norocos al zilei: 4.

SĂGETĂTOR: Nu te aștepta ca toți să fie de acord cu tine. Nu e totul așa cum crezi. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: Dacă te simți cu musca pe căciulă măcar nu mai bodogăni în stânga și dreapta. Numărul norocos al zilei: 12.

VĂRSĂTOR: Reușești să păcălești sistemul, să te concentrezi asupra lucrurilor care contează. Numărul norocos al zilei: 19.

PEȘTI: Cunoști o persoană nouă pe care o poți numi prietenă încă din prima. Ai grijă ce fel de dezvăluiri îi faci. Numărul norocos al zilei: 7.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 3 decembrie 2021

Nе vom рutеа ѕіmțі puțin tеnѕіоnаțі, deoarece vоm rесunоаștе nеvоіа de аutо-dіѕсірlіnă, dar nе vom ...