Sfatul zilei 24 februarie 2019. Ziua în care o zodie va fi cerută în căsătorie

Citește sfatul zilei de 24 februarie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 24 februarie 2019:
BERBEC: Stai de vorbă cu tine, întreabă-ți sufletul ce îl macină și fii tu fără menajamente. Numărul norocos al zilei: 6.

TAUR: E nevoie să purifici spațiul în care muncești zi de zi, nu de alta, dar simți o energie apăsătoare. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Trebuie să porți niște discuții lămuritoare cu prietenii tăi, pentru că ți se vor face o serie de reproșuri. Numărul norocos al zilei: 9.

RAC: Ești ca un erou pentru cei din jurul tău și asta te face extrem de mulțumit. De ce să nu ajuți dacă poți? Numărul norocos al zilei: 11.

LEU: Trebuie să recunoști că nu le știi pe toate, oricât de mult te deranjează acest aspect. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ: Ceva te reduce la tăcere deși ai spune atâtea lucruri câte îți sunt pe suflet… Hai, curaj! Te vei elibera și va fi mai bine apoi. Numărul norocos al zilei: 3.

BALANȚĂ: Primești vești bune cu privire la bani, așa că trebuie să îți refaci bugetul. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION: Cele mai bruște soluții pot fi și cele mai bune. Ai încredere în tine. Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR: Ții la independența ta și te simți atât de ofuscat cânt alții pun la îndoială capacitățile tale manageriale. Demonstrează-le contrariul! Numărul norocos al zilei: 4.

CAPRICORN: Nu te mai gândi la ce a fost, ci îndreaptă-ți atenția pentru ce poate fi. Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR: O nouă iubire apare în calea ta. Nu este exclus ca azi să primești și inelul. Numărul norocos al zilei: 13.

PEȘTI: Faci din țânțar armăsar și din cauza asta riști să pierzi din nou. Nu mai complica lucrurile inutil. Numărul norocos al zilei: 1.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 17 aprilie 2021

Aspecte Generale ale Zilei. Ziua  de sâmbătă ne va  ѕроrі înсrеdеrеа și nе vа dа ѕеntіmеntul ...