Se schimba zodia, iar specialiştii spun că se schimba și norocul! Intram în Taur şi se lasă cu surprize

De astăzi soarele intră în zodia Taurului, iar asta va aduce tot felul de schimbări în vieţile noastre. Taurul este guvernat de Venus – planeta frumuseţii şi, spun astrologii, trebuie să ne aşteptăm la o revoluţie în tot ceea ce ţine de artă şi estetică.

Pentru prima dată după mai bine de 80 de ani, Soarele va intra în zodia Taurului, iar pe 22 aprilie va face conjuncţie cu planeta Uranus. Ce înseamnă asta? Progres pe o mulţime de planuri. Lucrurile în vieţile noastre se pot schimba la 180 de grade, ne spune astrologul Cristina Demetrescu.

Totul progresează, totul se înnoieşte. S-ar putea chiar luna aceasta, datorită acestei conjuncţii să avem de a face cu tot felul de lucruri neaşteptate, cu surprize, pentru că de fapt, asta înseamnă. Soarele îl potenţează pe Uranus şi vorbim despre foarte multe surprize, este o lună a surprizelor.

Taurul guvernează banii

Când soarele intră în Taur, oamenii se gândesc mai mult la partea financiară. Este normal. La acumulare, la avuţie. Dar Taurul nu înseamnă doar bani. Taurul înseamnă tot ce ne hrăneşte simţurile, tot ce ţine de frumos.

Fiind influenţaţi atât de puternic de o zodie a frumuseţii, putem să ne aşteptăm, desigur, ca femeile să fie vizate. De parcă. nu am fi fost oricum preocupate de tot ce ţine de frumuseţe: modă, machiaj, estetică, visul apariţiei fără cusur. Iar planeta Uranus chiar ne poate aduce perfecţiunea. mai la îndemână.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscopul de marti, 29 Septembrie 2020

Vоm fі în mоd special рrеосuраțі dе оbіесtіvеlе nоаѕtrе рrасtісе ѕаu fіnаnсіаrе. Aсеѕt luсru ѕе ...