Scrisoare către un Scorpion. TREBUIE citită NEAPĂRAT!

Astrele au numeroase sfaturi pentru zodii. Dacă ești Scorpion, atunci trebuie să citești ce au să îți spună.

„Dragă Scorpion,

Vrem să știi, înainte de toate, că oamenii ar da orice să afle ce se petrece în mintea ta. Ești o fire misterioasă, vorbești puțin despre sentimentele tale, iar ceilalți reacționează ca în fața oricărei cutii închise: vor neapărat să o deschidă.

Să nu ai regrete că ești astfel, deoarece în momentul în care te vor deschide, își vor îndrepta atenția spre alte lucruri interzise.

Poți, însă, să le mai spui, din când în când, sau măcar să le dai de înțeles că tu visezi în culori pe care ei nici măcar nu le cunosc. Așa vor înceta să mai scormonească în sufletul tău și vor încerca, poate, să învețe ceva de la tine.

De cele mai multe ori vorbești o limbă pe care doar tu o înțelegi, dar numai pentru că ceilalți nu sunt destul de pregătiți pentru tine.

Nu te simți inferioară, ce spui are întotdeauna logică, problema nu este la tine. Ochii tăi dezvăluie totul și nimic în același timp, așa că este foarte greu pentru ceilalți să îți dea seama când spui adevărul și când minți.

Folosește-te de această abilitate pentru a ajunge acolo unde îți dorești, dar ai grijă să nu îi rănești pe ceilalți în drumul tău spre succes.

Nu te deprima pentru că sunt puțini oameni care simți că te înțeleg. Înseamnă că ești o persoană foarte specială. Iar dacă nu ți-ai găsit, încă, jumătate, nu este o tragedie.

Într-o zi, mai devreme decât te-ai aștepta, cineva va avea răbdare să treacă peste zidurile pe care le-ai ridicat ca să te apere. Atunci, când vei rămâne vulnerabil, vei dezvălui cea mai frumoasă priveliște.

Păstrează-te pentru acel moment, pentru că nu vei regreta.

Cu drag, Astrele! ”

Uite cum e să trăiești cu cineva din zodia TAUR! Iată ce obiceiuri are. Ce spui, se potrivesc?

Niciun alt semn nu este mai cu picioarele pe pământ decât Taurul cel stabil și pasiv, conservator și pragmatic.

Are nevoie de stabilitate, de siguranță, de certitudini. Dacă nu are controlul total asupra unei situații noi, se opune cu toată ființa oricărei schimbări. El se acomodează destul de greu în noi condiții și circumstanțe.

Iată câteva adevăruri despre traiul cu un nativ din zodia Taur:

-nativul din zodia Taur simte nevoia de siguranță atât pe plan sentimental, cât și financiar. Dă dovadă de o bună intuiție;

– este priceput la probleme practice, știe să caute rezolvări la orice problemă. Se supără rar, dar atunci când o face, să te ferești de el;

-pentru că dispune de multă senzualitate, taurul se va atașa foarte ușor de sexul opus;

-chiar dacă în tinerețe are multe aventuri, este posesiv și impulsiv, atunci când vrea să își întemeieze o familie se va liniști;

-în general nu are probleme de sănătate, are un organism foarte rezistent. Se îmbolnăvește greu, iar atunci când o face se vindecă repede;

-este responsabil și da dovadă de o putere de muncă ieșită din comun;

-nativul Taur este sociabil și întreține ușor relațiile de prietenie și pe cele conjugale;

-nativul Taur este posesiv, gelos și nu agreează concurență. Muncește mult pentru a-și satisface toate mofturile;

-atunci când vine vorba de modă, nativul Taur are un simț estetic ieșit din comun;

-natura l-a înzestrat cu o frumusețe aparte, deosebită și naturală. Îi eclipsează pe cei din jur doar prin simpla sa apariție.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...