Săptămâna 12 – 18 noiembrie 2018 este marcată de trei evenimente astrologice importante

Primul eveniment mult așteptat al acestei perioade este ieșirea din retrogradare a lui Venus, planeta iubirii, a armoniei și Micul Benefic, care, începând cu data de 16 noiembrie își va continua mersul direct prin semnul Balanță. În aceași zi, Marte, planeta acțiunii și a războiului, va intra în zodia Pești, iar la o zi distanță, Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va retrograda în semnul Săgetător.

Totodată, din 16 noiembrie, Nodul Nord, care reprezintă destinul, va trece din zodia Leu in zodia Rac, unde va sta timp de un an și jumătate și va cere echilibru între anumite sectoare de viață. Este o săptămână a schimbărilor și transformărilor, iar impactul evenimentelor astrologice va fi destul de puternic și va depinde foarte mult de viziunea fiecărei persoane în parte.

Horoscop săptămânal Berbec: 12 – 18 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia în această săptămână să ia niște decizii importante legate de partener și de relația de cuplu și este posibil ca unele neînțelegeri să se rezolve și armonia să se aștearnă din nou. Atenția nativilor se va îndrepta către sectorul profesional și nu este exclus să plece în călătorii sau delegații. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Berbec îi sfătuiește să caute echilibrul între viața de familie și cea profesională. Finalul perioadei analizate va aduce introspecție și-i va îndemna pe nativi să-și revizuiască anumite acțiuni și planuri de viitor.

Horoscop săptămânal Taur: 12 – 18 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Taur au șansa să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață, dar și cu colegii și colaboratorii, însă sunt sfătuiți să aibă grijă la comunicare, în special comunicarea pe zona financiară, unde pot apărea unele conflicte legate de banii deținuți în comun. Nativii sunt sfătuiți să fie mai echilibrați în cheltuieli. Totodată, vor simți că stresul de la locul de muncă se va diminua și unele gânduri de schimbare a direcției în carieră se vor dizolva pentru moment. Relația cu prietenii poate fi ușor afectată către finele săptămânii și nu ar trebui să-și facă planuri în comun sau să se bazeze pe aceștia în situațiile importante de viață. Interesul nativilor pentru studiu va crește și este posibil să fie dispuși să continue sau să înceapă niște cursuri de perfecționare profesională.

Horoscop săptămânal Gemeni: 12 – 18 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Gemeni vor depăși confuziile sentimentale care le-au amprentat gândirea până acum și dacă vor vrea să ia o decizie în acest sens, acum va fi momentul oportun. La capitolul comunicare vor fi foarte afectați și sunt sfătuiți să aibă grijă cum pun în discuție problemele pentru a nu-și face singuri probleme, în special la locul de muncă, unde dialogul cu superiorii va fi greoi și tensionat. Disputele de acum pot aduce rupturi de relații, indiferent de natura lor. Zona financiară va suferi niște schimbări și Gemenii sunt sfătuiți să nu-și facă planuri cu sume de bani provenite de la parteneri, dar mai ales să înceapă să-și facă economii. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să găsească echilibrul între banii obținuți din munca proprie și banii partenerului de cuplu sau partenerilor de afaceri.

Horoscop săptămânal Rac: 12 – 18 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei, iar acei nativi care doreau o schimbare de locuință pot lua decizia mutării în această perioadă. Nativii sunt sfătuiți să-și reevalueze relația cu colegii de muncă, dar și sarcinile și responsabilitățile, fără însă a lua o decizie în acest sens. Tensiunile nu vor lipsi din acest context, iar Racii care-și doresc să facă o schimbare în carieră sunt sfătuiți să aștepte și să-și consolideze cunoștințele între timp, chiar să înceapă cursuri de perfecționare profesională. În plan amoros, pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Raxc îi sfătuiește să caute echilibrul între propriile dorințe și necesitățile partenerului de viață.

Horoscop săptămânal Leu: 12 – 18 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Leu vor începe un proces de reanalizare și revizuire a relației cu partenerul de cuplu, iar comunicarea va fi greoaie și anevoioasă. Nu sunt sfătuiți să ia decizii în această perioadă legate de această zonă. Nativii care au de susținut examene, teste și interviuri în această săptămână vor fi favorizați astral și vor avea succes. Este foarte probabil ca sume de bani provenite din moșteniri, credite și împrumuturi să le intre în posesie în această perioadă. Se cere mai multă atenție la sănătate. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute echilibrul între muncă și timp liber.

Horoscop săptămânal Fecioară: 12 – 18 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Fecioară se concentrează pe reevaluarea și îmbunătățirea unor relații de familie, însă vor întâmpina obstacole în comunicare și sunt sfătuiți să apeleze la diplomație. Interesul nativilor către partener și relația de cuplu va crește considerabil și chiar dacă vor exista conflicte, acestea vor fi trecătoare. Pe de altă parte, este o perioadă benefică pentru a renegocia contracte și condiții salariale de care nu sunt mulțumiți. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să caute echilibrul între relațiile de prietenie și cele de iubire.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...