Să vedem ce spune zodiacul: ești un înger sau mai degrabă un drăcușor?

Balanță
Balanța este cel mai pur semn zodiacal. Sunt persoane de încredere și îți vor fi mereu recunoscătoare, atunci când le ajuți! Nu își pierd cumpătul și văd frumosul în tot ceea ce îi înconjoară. Dacă ai în viața ta o balanță, ar trebui să te simți binecuvântat! Ce mai înger, nu?

Taur
Dacă îți dorești un prieten adevărat, alege un taur în viața ta! Persoanele născute sub acest semn zodiacal au o inimă curată și iubesc să vadă persoanele zâmbind, în jurul lor. Asta le dă speranța că lumea în care trăiesc nu este atât de rea, precum o descriu ceilalți.

Pești
Peștii trăiesc într-o lume a imaginarului. Sunt ființe care te susțin, te ajută și vor fi alături de tine orice s-ar întâmpla. Atunci când cei din jur nu fac același lucru pentru ei, au tendința de a se supăra. Iartă, dar nu uită niciodată!

Săgetător
Acest semn se definește prin iubire. Fie că te cunosc de o zi sau de câțiva ani, vor încerca să te facă să te simți bine în prezența lor. Pentru ei, iubirea este cea care face lumea să se învârtă și urăsc ipocrizia și minciuna. Deci, dacă vei acționa astfel, ar trebui să nu stai prin preajma lor.

Vărsător
Acest semn zodiacal este gata să ajute pe oricine are nevoie. Au un zâmbet sincer, pe față, și astfel atrag foarte multe persoane în jurul lor. Singurul lucru asemănător cu drăcușorul este acela că au un simț al sexualității extrem de crescut. Uneori intră în bucluc, din această cauză. Oops!!!

Gemeni
Acest semn zodiacal poate fi atât bun, cât și malefic. S-ar caracteriza printr-o luptă între bine și rău. Uneori te susțin până la capăt, alteori te lasă fără cuvinte cu acțiunile lor lipsite de bunătate.

Leu
Leii sunt generoși, prietenoși, te susțin și sunt alături de tine, însă dacă le faci rău, toate astea se întorc împotriva ta. Deci, ai mare grijă ce trezești într-un leu, îngerul sau demonul.

Rac
Acest semn zodiacal desemnează persoanele bune, însă dacă le calci pe bătături este posibil să își arate și fața malefică. Au atât urcușuri cât și coborâșuri, în ceea ce privește relațiile cu cei din jur, însă în principal sunt foarte bune la suflet!

Fecioară
Fecioara este o persoană extrem de dragă celor din jur, însă dacă încerci să o superi, își va folosi toate armele pentru a se răzbuna. Ai mare grijă și nu judeca o carte după coperți!

Berbec
Fie că este vorba despre înșelătorii, minciună sau trădare, acest semn zodiacal știe cum să-și joace excelent cartea. Apoi se întreabă de ce nu vor ajunge niciodată în Rai…

Capricorn
Acest semn zodiacal nu creează probleme, căci el în sine reprezintă o problemă! Pur și simplu nu se chinuie să facă bine, deoarece pot face rău mult mai ușor. Se bazează pe principiul: fetele bune ajung în Rai, fetele rele, oriunde vor ele!

Scorpion
Acest semn zodiacal pare că doar ce a ieșit din Iad. Încercarea de a face bine pentru cei din jur, nu li se potrivește deloc. Au o latură sexuală extrem de accentuată și de cele mai multe ori intră în buculuc, din această cauză!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...