Protejații lui Dumnezeu. 3 zodii cărora Cel de Sus le da putere :

Pare ca o minte stralucita le dicteaza ceea ce au de facut, iar o mana cu puteri supranaturale ii sprijina la fiecare pas.

Vorbim despre zodiile carora Divinitatea le este mereu aproape, dandu-le putere si incredere.

Iata care sunt norocosii beneficiari ai ajutorului celest:

Protejatii lui Dumnezeu – Leu

Leul este considerat de prieteni, de cunoscuti, drept un norocos fara margini. Reuseste in tot ceea ce intreprinde si are parte de apreciere, de recunoastere. Dorinta sa de a fi intotdeauna sus, de a avea parte de faima, este sustinuta divin.

La randul sau, prin generozitatea de care da dovada, contribuie si el la planul maret al Celui de Sus. Este, practic, un fel de troc pe care Leul il face cu Dumnezeu: primesc si dau mai departe.

Norocul ii este faurit intr-adevar prin multa munca, dar si prin protectia celesta cu care a fost inzestrat.

Protejatii lui Dumnezeu – Pesti

Cei din urma vor fi cei dintai. Acesta este sloganul nativului Pesti. Sunt ei ultima zodie, dar nu se lasa niciodata mai prejos.

Au ambitie, chiar daca nu lasa sa se vada. Au parte si de sustinere din partea lui Dumnezeu, care ii iubeste foarte mult. I-a inzestrat cu o sensibilitate si o empatie aparte, dar si cu putere de sacrificiu.

Au practic in natura lor o latura divina, se simte mangaierea supranaturala de care au parte. Au fost daruiti cu capacitatea de a intelege lumea de dincolo de noi si cu accesul in sferele inalte ale cunoasterii si ale misticului.

Protejatii lui Dumnezeu – Sagetator

Inclinat spre misticism, Sagetatorul este un credincios prin definitie, chiar daca nu se bate cu pumnii in piept. Are astrele de partea sa, are un Inger pazitor, fiind protejat divin. Nu degeaba pare ca ii apar in cale, ca din senin, ocaziile perfecte.

Dumnezeu ii lumineaza mereu calea, asa incat sa gaseasca rapid oportunitatile. Este justitiar, dar si pacifist, ceea ce inseamna ca imparte dreptatea cu o logica divina. Sagetatorul este foarte iubit de cei din jurul sau, care si-l doresc in preajma pentru modul sau jovial de a fi, dar si cu speranta ca norocul lui se va rasfrange si asupra lor.

De ce Taurul este partenerul perfect, pe care și-l dorește oricine? Motivele sunt întemeiate!

Taurul este partenerul perfect – Taurul este acel semn zodical plin de senzualitate, încăpățânare, determinare, cu o viziune realisă și revoluționară, toate datorate influenței pe care o are Venus asupra lui.

Taurul este partenerul perfect – Taurul este semnul zodiacal pe care și l-ar dori oricine drept partener, iar motivele de mai jos te vor convinge că este justificată concluzia!

Este calm

Taurului nu îi place să se certe, iar atunci când aduce în discuție vreo critică la adresa ta, înseamnă că are argumente solide pentru a o susține. Taurul își dorește liniște și pace.

Este un partener fidel

Este selectiv cu prietenii dar și cu partenerul pe care și-l alege în viață. Este pe stilul vechi și preferă genul de relații bazate pe iubire și sinceritate, căci asta oferă și el, la schimb.

Este perseverent și ia decizii responsabile

Dacă și-a pus ceva în minte, nimeni nu îl mai poate opri să ducă la bun sfârșit ceea ce își dorește. Nu renunță nici în ruptul capului, chiar dacă este nevoit să facă sacrificii majore. Nu se plânge de nimic și acceptă orice provocare pertinentă.

Este protector cu cei dragi

Dacă simte că vreo persoană dragă lui este neîndreptățită sau trece printr-o perioadă dificilă o va ajuta necondiționat și îi va lua apărarea cu cele mai bune argumente. El nu acceptă să vadă oamenii pe care îi iubește suferind.

Apreciază lucrurile frumoase și de calitate

Taurul va avea cea mai frumoasă casă, cele mai frumoase haine și va arăta mereu impecabil. Nu se mulțumește cu jumătăți de măsură și vrea totul. Dacă pleacă în vacanță, își pune totul la punct cu mult timp înainte și alege locuri exotice.

Este creativ

Taurul își transmite cel mai bine sentimentele prin muzică, poezie sau pictură. Dacă ai drept partener un taur, este aproape imposibil să nu îți fi scris câteva rânduri, până acum. Îi plac cadrele romantice și vrea să le împărtășească cu cei dragi.

Este cel mai pasional semn zodiacal

Taurul nu va fi niciodată un partener plictisitor și nu este de mirare, pentru că este patronat de Venus, zeița iubirii. Taurul este un maestru al divertismentului și vrea ca toți cei din jur să se simtă bine în compania sa.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...