Previziunile Cameliei Pătrășcanu pentru perioada următoare: Atenție, dragi Raci, Scorpioni și Fecioare!

Camelia Pătrășcanu a realizat principalele previziuni pentru perioada care urmează, adică pentru ultimele zile ale săptămânii.

„HOROSCOP Berbec. Sunt puși pe treabă. Au lucruri de rezolvat la locul de muncă. Pot exista și tensiuni. E nevoie de niște discuții miercuri. Trebuie să fiți mai atenți să nu faceți o aluzie nejustificată la adresa cuiva.

HOROSCOP Taur. O săptămână bună pe plan sentimental. Dar pot suferi din cauza unor persoană care le interpretează greșit gesturile.

HOROSCOP Gemeni. Discuții foarte multe în cămin bune sau mai puțin bune. Sunt tensiuni sentimentale la mijlocul săptămânii.

HOROSCOP Rac. Se anunță o săptămână cu foarte multe întâlniri și discuții. Au multe de aflat și discutat.

HOROSCOP Leu. Câștigă bani. Au multe discuții profesionale. Se mulțumesc să câștige bani mai puțini, dar din mai multe surse. Au nevoie de confort și liniște.

HOROSCOP Fecioară. Trebuie să se bazeze pe propriile lor forțe. N-au timp să se plângă.

HOROSCOP Balanță. Sunt nemulțumite de ce se întâmplă în familie, dar le e recomandat să fie mai tolerante și mai puțin critice. Stau foarte bine la capitolul bani.

HOROSCOP Scorpion. Se bazează pe relații și prieteni. Se pot înțelege foarte bine cu multă lume. E bine să pună mai mult preț pe propriul farmec.

HOROSCOP Săgetător. O săptămână care trebuie să dovedească corectitudinea cunoștințelor lor profesionale. N-au voie să intre în conflicte.

HOROSCOP Capricorn. Multe acte și gânduri. Au nevoie să strângă legătura cu partenerul de viață. Cei tineri se vor gândi la relații. Mulți prieteni și întâlniri joi și vineri.

HOROSCOP Vărsător. Stau foarte bine la capitolul carieră. Unii pot primi chiar o propunere pentru un proiect mare.

HOROSCOP Pești. Multe discuții parteneriale. Au multe argumente de adus în favoarea lor. Cineva îi ascultă. Primesc niște răspunsuri joi și vineri.

Horoscopul dragostei: zodiile care se despart cel mai urât de partener

Horoscopul dragostei: BERBEC

Berbecii sunt foarte impulsivi si pot incheia o relatie la fel de repede precum pot incepe una. Pentru Berbeci poate fi de ajuns o cearta mai aprinsa si totul se poate narui.

Horoscopul dragostei: TAUR

Taurii sunt adeptii stabilitatii, de aceea ei vor incheia relatia doar in momentul in care ceva ii deranjeaza foarte tare.

Horoscopul dragostei: GEMENI

Nativii din Gemeni sunt indecisi in dragoste, de aceea o relatie cu ei poate avea mai multe despartiri urmate de impacari.

Horoscopul dragostei: RAC

Racii se feresc de singuratate si de multe ori din acest motiv continua o relatie. Horoscopul dragostei spune ca atunci cand un Rac pune punct unei relatii o va face fara prea multe cuvinte si va disparea pur si simplu.

Horoscopul dragostei: LEU

Leii nu stiu sa se desparta amiabil de o persoana pentru ca sunt foarte orgoliosi. Nu vor accepta niciodata ca au gresit si tot ce nu a mers nu a mers din cauza partenerului.

Horoscopul dragostei: FECIOARA

Pentru Fecioare este dificil sa incheie o relatie pentru ca investesc multe sentimente si de aceea se desprind greu de cineva.

Horoscopul dragostei: BALANTA

Horoscopul dragostei spune ca Balantele spun adio cu greu, insa trec mai usor peste despartiri cu ajutorul noului partener.

Horoscopul dragostei: SCORPION

Scorpionii nu pun punct relatiilor pentru ca prefera sa insele in timp ce sunt implicati sentimental. Insa daca vor afla ca partenerul i-a inselat, vor fi necrutatori.

Horoscopul dragostei: SAGETATOR

Sagetatorii evita discutiile legate de incheierea unei relatii. Horoscopul dragostei spune ca Sagetatorii pur si simplu inchid orice cale de comunicare cu fostul partener.

Horoscopul dragostei: CAPRICORN

Capricornii se despart profesionist de partener. Pentru ca iau in serios fiecare relatie, si incheierea o vor lua la fel de in serios.

Horoscopul dragostei: VARSATOR

Varsatorii isi respecta partenerul de viata si nu il vor supara nici in momentul despartirii.

Horoscopul dragostei: PESTI

Pentru ca sunt foarte sensibili Pestii evita sa raneasca persoana iubita. Horoscopul dragostei spune ca Pestii pur si simplu dispar atunci cand vor sa se desparta de cineva.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...