Previziunile astrologului Cristina Demetrescu până la final de an. Zodiile care se despart, zodiile care se confruntă cu probleme de sănătate

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziunile pentru ultima parte a acestui an. 3 zodii vor avea serioase probleme de sănătate, iar unele riscă divorțul.

Horoscop special Cristina Demetrescu

Berbecii pot avea un an financiar bun. Sunt susţinuţi financiar mai mult din august încolo, fiind o perioadă lungă de doi ani şi jumătate în care ei trebuie să demonstreze că sunt capabili şi puternici şi că se pot susţine singuri şi că pot lua decizii corecte din punct de vedere financiar, corelat cu ceea ce fac şi ce îşi asumă.

Taurii au un an bun relaţional, se pot căsători. Pot stabilit anumite parteneriate sau se pot ajuta de anumiţi oameni.

Scapă, cum spuneam, de Saturn, care îi potenţează în următoarea perioadă şi pot scăpa de momentul acela în care să facă schimbări obligatoriu şi se pot ocupa de idealurile lor, ceea ce îi relaxează.

Pentru Gemeni, este un an foarte bun pentru muncă şi sănătate.

Pentru ei, fiind zodie de aer, încep acele schimbări pe care trebuie să le proiecteze pe un termen mai lung. Atenţie la investiţii, cel puţin până în luna august!

Racii iubesc, fac copii, sunt fericiţi. Jupiter în Scorpion îi ajută, îşi împlinesc dorinţe foarte importante.

Cei care sunt căsătoriţi s-ar putea să aibă unele probleme, există tensiuni în planul conjugal, trebuie să fie mai atenţi la relaţia lor.

Leii trebuie să pună mâna la muncă şi să muncească mult.

Mulţi s-ar putea apuca de o investiţie în casă, aşa că în următorii ani: mai puţin cu distracţia şi mai mult cu munca. Au aspecte foarte bune pe casă şi pe cămin.

Anii următori vor fi dificili, prin asumarea responsabilităţilor, dar au foarte multe lucruri de învăţat de acolo.

Şi Fecioarele scapă de Saturn, care le-a tensionat. Pentru cele mai în vârstă sau care au mai fost căsătorite urmează o perioadă importantă din punct de vedere afectiv, mult mai matură decât a fost în momentul de faţă.

Atenţie la cursurile care le pot schimba profesia! Pe baza acestora ar putea să îşi găsească sensul vieţii.

Sfatul zilei de 5 septembrie 2018 – Cea mai frumoasă zi din viață pentru o zodie

BERBEC: Severitatea nu e justificată tot timpul, așa că începe să fii mai maleabil cu colegii de muncă. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR: Declară-ți sentimentele oricât de mult i-ar răni pe unii. Fii sincer cu orice risc. Numărul norocos al zilei: 2.

GEMENI: Te atrage un nou domeniu de activitate și ești dispus să renunți la anumite tabieturi de dragul noii iluzii. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC: Toate trec la un moment dat, așa că nu te necăji dacă unele lucruri nu se rezolvă la timp. Numărul norocos al zilei: 5.

LEU: Ai un talent de a întoarce orice situație în favoarea ta. Folosește-ți imaginația să te scoți din noul bucluc în care ai intrat. Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ: Nu aștepta ca minunile să se producă de la sine. Pune umărul pe treabă căci ai toate astrele de partea ta. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: Ai un contact cu autoritățile de care nu ești foarte încântat. Așa e cu birocrația la noi! Numărul norocos al zilei: 13.

SCORPION: Nu compara norocul tău cu norocul altora. Ești pus în fața unor situații din care doar tu poți profita. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR: Munca ta dă roade și ai parte de multe surprize plăcute azi. Pune banii deoparte. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: Nu te lăsa influențat de poveștile melodramatice ale prietenilor tăi. Numărul norocos al zilei: 6.

VĂRSĂTOR: Ai făcut un mare sacrificiu, iar acum ești nevoit să mergi mai departe de dragul succesului scontat. Numărul norocos al zilei: 10.

PEȘTI: Nu te baza pe speculații. Trebuie să ai certitudini înainte de a merge mai departe. Numărul norocos al zilei: 18.

 

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...