Previziuni numerologice pentru luna aceasta. Ce zodii suferă despărțiri – Ce anunță numerologul Mihai Voropchievici

Cum este luna septembrie din punct de vedere numerologic? Ce ne așteaptă în prima lună de toamnă, a 9-a din an? Iată care sunt aspectele generale din perspectiva numerelor.

Luna septembrie din punct de vedere numerologic
Luna septembrie este a noua lună din an, dar ce reprezintă cifra 9 în numerologie? Ei bine, 9 reprezintă sfârșitul de etapă, terminarea unui ciclu, încheierea unui capitol de viață pentru a face loc începutului.

În această lună pot avea loc despărțiri furtunoase, dar necesare, ori împăcări neașteptate. Este luna celor care au curajul să abandoneze locurile toxice, să spună nu persoanelor care nu le-au adus nimic bun.

Este foarte greu pentru mulți să își schimbe viața mai ales după ce s-a creat un soi de dependență de anumite persoane care fac mai mult rău decât bine.

Numerologul Mihai Voropchievici susține, de pildă, că persoanele care au cifra destinului 9 au parte de multe surprize în viață mai ales în această lună.

„Este un visator, un cautator. Nu este la fel de romantic ca ceilalti. Azi e foarte fericit, peste 10 minute este trist. Sunt oamenii care pot lucra pe tot ce inseamna sisteme umanitare. De multe ori, ei se neglijeaza pe ei. Au impuls de moment”, susține Voropchievici despre destinul persoanei cu cifra 9.

Așadar, luna asta trebuie să fim pregătiți pentru a o lua de la capăt. Există și câteva zodii care pot avea succes în afaceri dacă învață cum să-și gestioneze banii. Zodiile pentru care această lună este una a marilor revelații sunt cele de apă și de pământ: Rac, Scorpioni, Pești, Fecioară, Capricorn și Taur.

Pentru acești 6 nativi lucrurile pot lua întorsături neașteptate. Pe moment, ele pot fi unele dureroase și greu de imaginat că pot fi trecute, însă pe terem lung vor realiza că totul are o noimă în viață.

Zodiile născute să fie împreună TOATĂ viața. Ei sunt nativii predestinați iubirii până la adânci bătrâneți

Unele persoane sunt pur și simplu menite să fie împreună, iar atunci când se găsesc, se completează reciproc și nimic nu le poate strica relația. Iată care sunt zodiile născute să fie împreună.

Există cupluri care reușesc să fie în viața personală și cea profesională de neînvins. Pentru aceste cupluri, în primul rând există o prietenie puternică.

Berbec și Pești

Nativul zodiei Berbec este foarte dinamic și se motivează mereu, reușind să îi dea acest impuls și nativului Pești. Acesta din urmă este intuitiv, sensibil și extrem de determinat să aibă o casă frumoasă, îngrijită, iar toți membrii familiei să fie mulțumiți și fericiți în fiecare moment al zilie.

Cei doi nativi se completează perfect și ce nu are unul are celălalt, iar datorită acestui lucru, cuplul lor este unul care nu poate fi distrus prea ușor. Au o chimie uimitoare, iar cei din jur i-ar putea crede proaspăt îndrăgostiți, deși pot fi chiar de zeci de ani împreună.

Nu vor ezita niciodată să îți demonstreze iubirea și sentimentele în public și vor fi un bun exemplu pentru cuplurile tinere. Pentru copiii lor, sunt exemplul perfect de familie. Cei din jur le-ar putea pune uneori bețe în cale, însă cei doi nativi vor reuși să demonstreze că sunt extrem de puternici.

Nativii zodiei Leu și Balanță sunt de neoprit când plănuiesc împreună ceva
Leu și Balanță

Celelalte două zodii născute să fie împreună sunt Leu și Balanță. Ambii nativi sunt atrași de un stil de viață extravagant, iar din casă nu le lipsesc lucrurile scumpe și rafinate. Se înțeleg perfect atunci când vine vorba de cumpărături și de stilul de viață ales. Nativul zodiei Leu reușește să îi dea imbolduri nativului Balanță, care pare permanent indecis.

Extrem de carismatice, cele două zodii se simt extrem de bine împreună. Au dorințe și pasiuni comune și fac o echipă bună în familie și în viața profecională.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...