Previziuni Minerva pentru 2019 și cele 5 eclipse ale anului!

Cunoscutul astrolog Minerva a fost invitată sâmbătă, la ”Voi cu Voicu”, unde a vorbit despre cele cinci eclipse din 2019 și despre semnificațiile acestora.

”Vor fi cinci eclipse, de regulă sunt patru pe an. Avem eclipsă parțială de soare mâine, în semnul Capricornului, pe 6 ianuarie, la o distanță de 12 grade de nodul Sud. E o poveste și cu nodurile lunare, unii astrologi le folosesc ad-literam cum au fost în astrologia hindusă. Noi lucrăm cu un sistem matematic, astrologia occidentală se bazează pe mișcarea Pământului în jurul Soarelui, scrie antena3.ro

Avem o a doua eclipsă, de Lună, pe 21 ianuarie. Este în Leu, pe nodul Nord. Este benefică pentru noi.

Nodul Sud reprezintă o sumă de lucruri, gânduri, acțiuni, idei, acoperă o arie largă de evoluție. Nu este nimeni care nu are resurse, depinde de locul în care cade acest nod. Cu nodul Sud în Capricorn, cei care aveți această configurație, dați un semn înapoi: Capricorn, Rac, Berbec, Balanță. Gândiți-vă bine ce ați făcut în acești 18 ani care au trecut. Mulți au pierdut bătălia cu viața pe axa Leu – Vărsător. Eu m-am speriat câți Vărsători au decedat anul trecut. Moartea este o trecere într-o dimensiune imaterială. Sufletul nu moare. Resursa ce înseamnă: Sudul este trecutul, Nordul este viitorul. Ai venit cu lecții învățate din trecut, pentru a putea materializa viitorul.

A doua eclipsă este pe semn de Foc, deci mare atenție.

Urmează o eclipsă totală de soare, pe 2 iulie, la zece grade Rac, tot conjunctă cu nodul Nord. Aș tinde să cred că aici este vorba despre întemeiere de familii.

Urmează 16 iulie, eclipsă parțială de Lună, la 24 de grade, Capricorn. Tot în Capricorn, 26 decembrie, eclipsă anulară. Luna între Pământ și Soare. I se spune și inelară. Multă lume se întreabă care este diferența între eclipsele totale, parțiale, anulare. Unde sunt vizibile, provoacă efecte vizibile. Se spune că cele parțiale și cele anulare sunt mai puțin simțite. M-am dus pe anul 1989, când pe 21 august a avut loc o eclipsă totală de Lună, pe nodul Sud, iar pe 26 ianuarie 1990 a avut loc o eclipsă anulară. Am zis: asta i-a adus căderea lui Ceaușescu.

Va avea impact asupra șeptelului, dar și asupra mineritului. Să nu auzim de vreun accident de mină. Va avea impact și asupra finanțelor. Eclipsele în semne de Pământ au afinitate și cu cutremurele și cu alunecările de pământ. Eclipsele ”se simt”, se produc aceste evenimente. Pe noi ne poate afecta în special din punct de vedere medical. Cine știe că are probleme cu ficatul și cu vezica biliară, să fie foarte atenți în această perioadă.

În acestă perioadă nu se fac căsătorii, nu se fac investiții. Mare atenție în ce conjunctură se găsesc unii dintre dumneavoastră când iau o decizie legată de vânzarea unei case, a unui teren. Ar fi bine să decideți după 30 ianuarie. Vorbim și de inundații neașteptate.

La nivel de an, pot cădea șefi de stat și de guverne, ierarhia mondială poate fi afectată. Efectele se vor resimți o perioadă mare de timp, vizate vor fi corporațiile mari. Atenție și la micile afaceri pe care le au nativii Rac. Capricornul este pereche cu Rac, ambele sunt afectate, în special micile afaceri de familie” a spus Minerva.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19-25 Aprilie 2021

Horoscop 19-25 Aprilie 2021 – Săptămâna aceasta avem parte de noi începuturi în diverse planuri ...