Previziuni karmice SEPTEMBRIE 2018. Zodiile care își schimbă viața în foarte bine

Previziuni karmice luna septembrie 2018. În această lună care stă să vină, mai multe semne zodiacale pășesc într-o etapă cu totul promițătoare a vieții lor.

Previziuni karmice septembrie 2018:
ZODIILE DE APĂ

Racii au parte de noi începuturi din punct de vedere financiar. Au șanse să câștige mai mulți bani din mai multe surse, folosindu-se de creativitatea și perspicacitatea specifice lor.

Scorpionii continuă pe trendul ascendent după ce luna august le-a adus numeroase benefice mai ales din punct de vedere carieristic.

Peștii sunt cu susul în jos în prima parte a lunii, asta pentru că se implică în anumite conflicte cu membrii familiei.

ZODIILE DE AER

Gemenii respiră ușurați. Ce este mai greu apune pentru ei. Apar primele raze de speranță și niște sume frumușele de bani în buzunarele lor.

Balanțele și Vărsătorii vor avea ocazia să călătorească departe. Poate că își vor găsi marea dragoste pe alte meleaguri.

ZODIILE DE FOC

Berbecii sunt gata și ei să o ia de la zero, mai ales din punct de vedere sentimental. După o vară plină de aventuri amoroase, este timpul să se așeze la casa lor. Vor începe o relație destul de serioasă.

Leii și Săgetătorii continuă să depună eforturi importante pentru consolidarea poziției lor sociale.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii fac tot posibilul să nu se mai lase afectați de problemele personale ale prietenilor. Însă, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, scapă de problemele celorlalți și dau de ale lor. Luna septembrie va fi dificilă.

Fecioarele și Capricornii vor ști ce mișcări să facă pentru a obține ce își doresc. Intuiția va fi de partea lor și nu le va mai juca feste așa cum s-a întâmplat de la începutul anului. Acești nativi își schimbă viața la 180 de grade chiar din prima zi a lunii septembrie.

Zodiile de care să te ferești în luna septembrie! Ei sunt oamenii care te pot răni

În luna septembrie ar fi bine să stai departe de aceste zodii! Vor fi în stare de aproape orice pentru a-și atinge scopurile, iar cine le stă înainte nu o vor duce tocmai bine.

Zodiile de care să te ferești în luna septembrie:
FECIOARĂ. Fecioarele sunt puse pe fapte mari în luna septembrie. Se vor concentra atât de tare la proiectele lor de suflet încât s-ar putea să îi neglijeze pe cei din jur. Indiferența Fecioarelor doare tare, mai ales că de acești nativi te atașezi destul de rapid.

SCORPION. Scorpionii vor fi destul de recalcitranți toată luna, dar le va merge bine. Vor să facă o curățenie generală în lista lor de prieteni.

Trebuie să facă tot posibilul să se delimiteze de persoanele toxice din viața lor. Nu vor fi tare comunicativi în această lună, iar cei care îi vor deranja pentru lucruri nesemnificative trebuie să știe că vor face o mare greșeală și s-ar putea trezi cu o reacție neplăcută.

CAPRICORN. Capricornii nu vor ieși nici în septembrie din zona lor de confort, ba se vor afunda și mai tare. Nativii de pământ vor fi gata de schimbări majore în viața lor. Ferește-te de ei dacă nu vrei replici acide.

Nu încerca să îi judeci, nu încerca să le explice că ar trebui să iasă din confortul lor pentru că vei obține contrariul.

VĂRSĂTOR. Nativii de aer vor fi puși și ei pe fapte mari. În septembrie vor fi ceva mai triști și mai singuratici. Ar fi bine să nu îi deranjezi dacă nu îi înțelegi. Încearcă să le fii aproape fără să le spui ce trebuie să facă, fără să le reproșezi tot felul de lucruri.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...