Previziuni karmice decembrie 2018. Perioada bilanțului pentru fiecare zodie

Previziuni karmice decembrie 2018. Luna decembrie, ultima din an, vine de obicei cu bilanțul pentru fiecare dintre noi.

Previziuni karmice decembrie 2018:
ZODIILE DE FOC:

Berbecii realizează că anul 2018 le-a adus mai multe lucruri decât se așteptau. Vor avea parte de o lună bună mai ales din punct de vedere financiar. Profesional, putem vorbi de o redresare radicală.

Săgetătorii se mai liniștesc și redescoperă ce înseamnă să te bucuri de căldura familiei. Petrec mai mult timp alături de părinți, bunici, frați, copii sau nepoți.

Leii au și ei o lună a bilanțului pozitiv. Este perioada ideală pentru a-și face planuri mărețe pe care să le pună în practică din 2019.

ZODIILE DE AER:

Gemenii sunt pregătiți pentru o nouă perioadă a vieții, o perioadă fructuoasă. Vor fi extrem de bine ancorați în realitate și vor avea parte numai de lucruri frumoase.

Balanțele primesc niște sume importante de bani cu care trebuie să facă ceva productiv. Sunt extrem de responsabile și au noroc uriaș în dragoste.

Vărsătorii vor petrece Sărbătorile afară. Au o lună plină de călătorii, voiaje menite să îi energizeze.

ZODIILE DE APĂ:

Racii sunt din ce în ce mai pregătiți să ia decizii cruciale privind viața lor sentimentală. Sunt printre puținii nativi care în decembrie s-ar putea să aibă câteva dușuri reci.

Scorpionii sunt și ei pe val în luna decembrie, la fel ca Leii și Vărsătorii. Vor avea un decembrie călduros, în ciuda frigului de afară.

Cât despre nativii Pești, aceștia au parte de multe surprize plăcute din punct de vedere financiar.

ZODIILE DE PĂMÂNT:

Taurii vor primi vești din străinătate. Au multe etape de parcurs și vor fi ceva mai liniștiți din punct de vedere profesional.

Fecioarele vor renaște din propria cenușă în luna decembrie. Acești nativi vor avea parte de transformări uluitoare.

Capricornii continuă anul și îl vor încheia, de fapt, pe plus din punct de vedere financiar. Sentimental, vor sta ceva mai prost.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...