Previziuni Iunie 2018 Nicoleta Svârlefus: “Posibile despărţiri, vizite la medic, dar şi câştiguri băneşti. Zilele norocoase pentru fiecare”

Se recomandă introspecție și retragere din iureșul cotidian până pe 20 ale lunii. Perioada este favorabilă odihnei, plimbărilor în aer liber și dietelor. Afecțiunile legate de aparatul respirator și digestiv se pot accentua.

Zodia Berbec

Întâlnirile, dialogurile și vizitele la cei apropiați sunt frecvente în prima parte a lunii. Avalanșa de informații care vine spre tine în această lună te poate pune pe gânduri, însă ai grijă și selectează în permanență totul.Poate fi vorba de achiziționarea unei locuințe, a unui teren sau de îmbunătățirea condițiilor de locuit.

Relațiile cu membrii familiei sunt bune, însă pot apărea din când în când nemulțumiri greu de stăpânit. Poziția ta socială și imaginea publică vor cunoaște reconfigurări începând cu finalul lunii. Se recomandă prudență și discernământ în relațiile profesionale și în cele cu autoritățile oficiale.

Zodia Taur

Prima parte a lunii îți aduce în atenție chestiuni bănești. Este vorba despre câștigurile tale din munca proprie. Poți primi bani, favoruri și chiar poate intra în discuție îmbunătățirea climatului de la locul de muncă.

Atenție la ziua de 13 Iunie, deoarece se anunță începutul unor variante noi de câștig. Sau primești o sumă mare de bani. În a doua jumătate a lunii se întrezăresc mai multe drumuri pe distanțe scurte, fie în scop profesional, fie în scop turistic.

Prudența și discernământul folosește-le din plin. Ar fi bine să-ți îmbăgățești palmaresul cultural prin parcurgerea unor cursuri sau programe de instruire personală.

Zodia Gemeni

Beneficiezi de mult sprijin astral până pe 20 ale lunii. Sunt zile favorabile tratamentelor de înfrumusețare, parcurgerii unor programe de exerciții fizice sau pentru începerea unor diete de sezon. Ai chef să te implici în tot și toate, însă mai bine ocupă-te doar de ale tale.

Ziua de 13 Iunie poate marca o nouă etapă în modul tău de relaționare cu ceilalți și cu mediul în care trăiești și îți desfășori activitatea. Fii prudent, înțelegător și evită provocările celor din jur. A doua parte a lunii îți aduce câștiguri financiare de la locul de muncă.

Zodia Rac

Se recomandă introspecție și retragere din iureșul cotidian până pe 20 ale lunii. Perioada este favorabilă odihnei, plimbărilor în aer liber și dietelor. Afecțiunile legate de aparatul respirator și digestiv se pot accentua.

Fii prudent și îngrijește-te suficient. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în intervalul 12 – 14 Iunie, deorece rezultatele scontate pot fi eronate. Pe de altă parte, conflictele de la locul de muncă vor ieși la iveală.

Relațiile colegiale sunt tensionate. Reține ce se petrece în sfera profesională și trasează-ți noi planuri în acest sens. Evită să le divulgi! De la jumătatea lunii te vei simți mai bine, se vor atenua problemele de sănătate și cele de la serviciu.

Zodia Leu

Relațiile cu prietenii sunt la ordinea zilei în prima parte a lunii. Sunt posibile întâlniri frecvente, dialoguri interesante și sfaturi demne de urmat. Totuși, față de unii apropiați ar trebui să fii mai precaut, deoarece îți pot crea neplăceri serioase și pe termen lung. Ziua de 13 Iunie este importantă la acest capitol, pentru că pot apărea în preajma ta personaje noi, alături de care poți merge pe un drum animat de idealuri comune.

Ultima parte a lunii îți va trimite atenționări speciale în sfera muncii și a sănătății. Segmentele aparatului osos și digestiv vor deveni vulnerabile, de aceea ai grijă ce mănânci și dormi mai mult. De evitat pe cât posibil analizele medicale, consultațiile și intervențiile chirurgicale în intervalul 27 – 29 Iunie.

Zodia Fecioara

Domeniul profesional este foarte accentuat de către astre până în preajma datei de 20 Iunie. Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu oameni cu funcție care te pot sprijini în proiectele tale. Vei primi responsabilități noi, însă cu siguranță îți vor face plăcere și te vei descurca excelent.

Ziua de 13 Iunie anunță evenimente importante legate de statutul tău social și de imaginea publică. Ți se va oferi șansa de a-ți îmbunătăți cariera profesională și de a stabili legături cu oameni importanți pentru destinul tău. Ascultă ce ți se spune și corectează-ți acțiunile și atitudinea unde este cazul.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...