Previziuni 2018. Ce se intampla cu zodiile in a doua jumătate a anului

Pentru că prima jumătate a anului a trecut, cu siguranță dorești să afli ce ți-au rezervar astrele pentru a doua jumătate a anului 2018. Zodiile au parte de mari schimbări!

Horoscop 2018. Berbecul are șanse mari să se despartă

Pe plan sentimental, nu vei sta prea bine în cea de-a doua jumătate a anului, deoarece vei realiza că nu te mai regăsești în relația actuală.

Cu banii va fi destul de bine, vei primi jobul dorit sau poziția pentru care ai muncit cu surguință în prima jumătate a anului

Horoscop 2018. Taurul se va căsători

Taurii vor avea de câștigat atât pe plan financiar, cât și sentimental. Ei bine, cele două vor merge mână în mână deoarece taurul se căsătorește, deci este posibil să obțină un dar destul de stufos, după ce va număra banii din plic.

Cei singuri își vor găsi jumătatea, iar cei aflați într-o relație o vor oficialiaza!

Horoscop 2018. Mari schimbări pentru Gemeni

Gemenii vor trăi emoții unice și intense. Pot deveni părinți sau pot avea parte de relații și oameni așa cum au visat!

De asemenea, și comportamentul față de cei din jur va fi altul decât cel pe care l-ai avut în prima jumătate a anului. Totul se va desfășura în favoarea lor!

Horoscop 2018. Racii au noroc de bani

Viitorul sună promițător. Cu mărirea de salariu obținută recent și cu bonusurile pe care le tot ceri și ți se cuvin, vei avea un final de an destul de bogat. Ai muncit mult, iar acum trebuie să culegi roadele.

Horoscop 2018. Leul își schimbă locul de muncă

Te-ai cam săturat de locul în care îți desfășori activitatea, de ceva timp, așa că te-ai gândit că ai nevoie de un suflu nou.

Privește partea plină a paharului și nu te plânge de nicio schimbare, spre finalul anului. Totul va fi spe binele tău! Oricum, ești mereu adeptul schimbării atunci când relațiile sau situațiile nu te mai reprezintă!

Horoscop 2018. Fecioara este mult mai radicală

Vei avea parte de o perioadă în care îți vei dori neapărat să iei decizii radicale. Este posibil să scoți din viața ta acele persoane care te încarcă cu energie negativă sau chiar să îți schimbi locuința. Atât de radical vei fi, dar vei reuși să ajungi acolo unde ți-ai propus!

Horoscop 2018. Balanțele pierd bani

Venus va intra în retrograd în casa ta, iar acest lucru determină pierderi financiare. Doar te-ai obișnuit, încă de la începutul anului, nu?

Stai liniștit, va fi doar o etapă din viață care va trece. Până la urmă tot ce ni se întâmplă reprezintă o lecție.

Horoscop 2018. Scorpionul trăiește viața la maxim

Pentru tine urmează perioada de glorie, cea pe care ai așteptat-o de șapte ani. Meritele îți vor fi răsplătite și îți va fi apreciată adevărata valoare.

Horoscop 2018. Săgetătorul suferă mult

Vei avea de parcurs o perioadă grea, începând cu luna iulie, deoarece te vei împiedica de obstacole și situații dificil de rezolvat, însă nu trebuie să te demoralizezi, ci din contră, trebuie să lupți pentru a răzbi.

Horoscop 2018. Capricornul are ghinion

Urmează șase luni de ghinion, zi mersi că nu șapte ani! Vei fi bulversat și vei trăi schimbări pe care nu le-ai mai experimentat până acum.

Dar nu te îngrojora, va fi bine dacă înțelegi lecțiile pe care le vei avea.

Horoscop 2018. Vărsătorul se va încărca de energie

Aveai nevoie de această energie, pentru că în interiorul tău există un zbucium. La finalul anului, vei trage linie și vei realiza cât de departe ai ajuns anul acesta.

Vei constata că câștigurile sunt mai mari decât pierderile.

Horoscop 2018. Peștii vor fi înșelați

Este foarte posibil să ai parte de scandaluri în lunile ce vor urma, deoarece partenerul de viață sau chiar prietenii te vor înșela.

Vor apărea la suprafață secrete care te vor face să suferi. Vei trece peste orice problemă, astrele sunt de partea ta.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...