Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt cu adevarat speciale

Pestii sunt un semn al apei, asa cum sunt Racii si Scorpionii. In astrologie, apa este un element al sentimentelor si emotiilor. Pestii au capacitatea de a detecta sau de a vedea lucruri, chiar inainte ca acestea sa se intample.

Intocmai cum sunt cei din zodia Gemeni, Fecioara si Sagetator, Pestii sunt, de asemenea, o zodie impresionanta.

Cei care s-au nascut in zodia Pesti sunt cumva prinsi intre trecut si viitor. Nu se pot debarasa complet de ceea ce au trait si cara dupa sine mai multe incarcaturi energetice si emotionale. Nu exista o zodie mai misterioasa decat cea a pestilor.

Zodia Pesti este reprenzentata de doi pesti care inoata in directii opuse, ca si cum nu ar avea nevoie unul de celalalt, lucru curios caci se spune ca pestii sunt cea mai sensibila zodie.

Multi cred ca pestii sunt persoane foarte fragile si ca au nevoie de protectie. Poate va este greu de crezut, dar pestii chiar va pot surprinde cu puterea lor interioara si cu modul in care acestia percep lumea, din punct de vedere filozofic si spiritual.

Pestii au o afinitate anume pentru arta, desi nu se auto-proclama artisti. Totusi, cand vine vorba de muzica, de calatorii, de mancaruri, ei au gusturi foarte alese, fine si elegante.

O alta caracteristica extraordinara a pestilor este capacitatea lor de a arata o compasiune sincera cum putini o pot face.

Publicitate
Ei sunt persoane cu adevarat empatice si daca cineva sufera, simt si ei durerea pana in strafundul inimii lor si fac tot ce le sta in putinta pentru a-i alina pe cei ce sufera. De aceea, pestii sunt excelenti medici, psihologi sau psihoterapeuti.

Pestii sunt persoane introvertite, care se incarca cu energie atunci cand petrec timp singure. Nu este deloc anormal pentru un peste sa dispara cu zilele si adora sa viseze cu ochii deschisi si sa se piarda in propria imaginatie.

Daca un peste va spune ca are nevoie de spatiu sau de timp, trebuie sa ii dati ascultare. Pentru el este intr-adevar o nevoie. Vor veni pana la urma singuri inapoi.

Fiindca sunt persoane foarte spirituale, se spune despre pesti ca au capacitatea de a intra in contact cu persoane din alte lumi, cu ne-lumescul, cu tot ce tine de domeniul fantasticului.

Mai mult decat atat, pestii sunt atrasi de spiritualism si de orice le scoate la iveala aceasta caracteristica a lor.

Totusi, pestii raman o zodie foarte sensibila si trebuie sa aveti mare grija cum va comportati cu ei, sa nu ii raniti caci o puteti face destul de usor.

Iar ei vor uita cu greu si ii va durea mult timp. Incercati, pe cat posibil, sa evitati orice forma de conflict cu o persoana din zodia pesti. Sunt oameni mult prea buni pentru a fi suparati.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...