Persoanele nascute în zodia Rac trebuie respectate! Iată de ce!

Zodia Rac este considerata aproape perfecta. Merita tot respectul pentru ca tot ce obtine in viata o face prin munca proprie. Acest nativ este un exemplu pentru majoritatea dintre noi.

Racul are o fire destul de complexa. Pare timid la prima vedere, insa este destul de vehement atunci cand trebuie. Calitatile sale se pot schimba usor in defecte, fapt pentru care e bine sa il tratezi cu respect si sa nu il sicanezi din orice motiv.

Este imprevizibil si oscilant in ceea ce priveste viata sociala, insa extrem de sarguincios cand isi ia angajamente uriase. Este atasat de familie si extrem de fidel partenerului de viata.

Nu insista asupra aspectelor sensibile din viata unui Rac

Isi impartaseste cu usurinta simtamintele si reuseste sa capteze atentia tuturor prin felul sau de a fi. Are carisma si poate oricand sa tina prelegeri in public. Niciodata nu isi face strategii inainte de a vorbi ca sa dea bani, ci spune totul din suflet.

Spontaneitatea lui este esentiala in situatii incurcate. Daca nu ai idee cum sa iesi dintr-un bucluc, apeleaza la ingeniozitatea acestei zodii de apa. Racul face conexiuni mentale impresionante si trage concluzii fara a trece faptele prin prisma unei ratiuni implacabile.

Reuseste sa vada cu ochii inimii ceea ce altii vad cu ochii minti, un lucru foarte rar intalnit. Doar Fecioarele mai au aceasta abilitate, sa-i zicem extrasenzoriala.

Este creativ si sensibil. Poate fi jignit usor, cu o singura privire, cu un simplu gest. Pentru Rac, a-l respecta inseamna ai accepta chichitele si a nu-l judeca. Nu suporta intrebari insinuante si nu va ierta nicio persoana care intra cu bocancii in viata sa.

E suficient de deschis incat sa vorbeasca singur. Considera ca daca nici dupa ce isi pune viata pe tava, cei din jur nu inceteaza cu intrebarile, este nerespectat.

Racul iti spune exact cat vrea sa auzi, asa ca nu insista asupra lucrurilor sensibile care se petrec in viata lui.

Mostenirea astrala pe care ai dobandit-o de la mama ta

Se spune că mama din zodia Racului este cea mai grijulie şi cea mai posesivă, iar mama născută sub semnul Leului este cea mai ambiţioasă.

Zodia în care s-a născut mama ta îşi pune amprenta puternic asupra modului în care te creşte şi te educă.

Dacă este o mamă Taur, nu vei uita niciodată sacrificiile pe care le face pentru tine, iar dacă este din zodia Gemenilor, mama ta îţi este cea mai bună prietenă de când ai ajuns la vârsta adolescenţei.

Astrele sub semnul cărora s-a născut ea şi-au pus amprenta şi asupra destinului tău.

Mama Berbec, mereu ocupată şi grăbită

Născută sub semnul Focului, mama din zodia Berbecului este mereu foarte activă, ocupată cu numeroase treburi urgente. Nu îi place deloc să îşi răsfeţe copiii şi preferă să se joace cu ei câteva ore în aer liber, decât să le cumpere jucării scumpe. Este o mamă ambiţioasă care pune accentul pe studiu şi note bune, iar, mai târziu, pe cariera fiilor ei.

Moşteneşti de la ea: ambiţia de a duce la bun sfârşit toate planurile, pasiunea pentru ordine şi curăţenie.

Mama Taur, o fire ocrotitoare

Va pune pe primul loc pacea familiei, armonia şi căldura căminului. Este o mamă dedicată, foarte ataşată de copii, capabilă de sacrificii uriaşe ca familia ei să fie fericită. Este foarte protectoare şi încearcă să îşi ţină copiii departe de necazuri, chiar dacă aceştia sunt suficient de mari să se descurce singuri.

Moşteneşti de la ea: sentimentul că trebuie să îi protejezi pe cei dragi, indiferent de preţul pe care îl plăteşti tu.

Mama Gemeni, cea mai bună prietenă

Este sociabilă, vorbăreaţă şi foarte plăcută. În relaţia cu copiii ei, va pune accentul întotdeauna pe dialog, şi nu pe autoritate.

Nu va încerca niciodată să le impună anumite reguli, dacă nu discută despre ele şi dacă nu află dinainte care sunt dorinţele copiilor ei. Are mare încredere că ei nu o vor dezamăgi şi reuşeşte să fie o bună prietenă cu cei mici.

Moşteneşti de la ea: uşurinţa de a comunica deschis cu cei din jur şi de a-ţi face prieteni noi.

Mama Rac, mama-cloşcă

Îşi adoră copiii şi nimic nu contează la fel de mult ca ei. Îşi petrece tot timpul cu ei, nu concepe să stea o clipă departe de familie şi toate deciziile ei în viaţă sunt legate de viitorul copiilor. Cel mai mic necaz care se abate asupra micuţilor ei, stârneşte în sufletul mamei Rac o panică inimaginabilă. Ea va lupta mereu pentru liniştea şi fericirea lor.

Moşteneşti de la ea: datoria de a fi alături de familie, indiferent de situaţie, şi grija permanentă pentru viitorul copiilor tăi.

Mama Leu, dură şi ambiţioasă

Copiii ei sunt nişte minuni, cum nimeni nu mai are. Este convinsă că sunt absolut speciali şi va ţese visuri mari pentru ei. Fiind ambiţioasă şi exigentă cu sine însăşi, mama Leu le va cere copiilor ei rezultate excelente în tot ceea ce fac. Fie că sunt pasionaţi de sport sau de matematică, ei trebuie să fie campioni şi să urce mereu pe podium.

Moşteneşti de la ea: ambiţia de a încerca mereu să îţi depăşeşti limitele, chiar dacă nu reuşeşti întotdeauna.

Mama Fecioară, o inimă fragilă

Îşi ascultă copiii cu mare atenţie, îi încurajează şi face sacrificii numai să îi vadă fericiţi. Dar nu reuşeşte să fie un sprijin moral foarte puternic pentru ei. Nu are încredere în forţele ei şi nici în abilitatea copiilor ei de a se descurca singuri. Dar îi învaţă să fie drepţi şi cinstiţi şi să încerce mereu să de descurce cu propriile resurse.

Moşteneşti de la ea: precauţia cu care iei orice decizie şi tendinţa de a face totul singur în gospodărie sau la serviciu.

Mama Balanţă, un partener echilibrat

Este o femeie inteligentă, muncitoare şi foarte independentă. De când sunt mici, copiii ei trebuie să înveţe să se descurce singuri, fără prea mare ajutor din partea părinţilor. Ştie cum să îi impulsioneze să înveţe foarte bine la şcoală. În adolescenţă, îi lasă să îşi aleagă singuri drumul în viaţă, fără să intervină şi să le impună ideile ei.

Moşteneşti de la ea: spiritul paşnic şi răbdarea cu care analizezi toate amănuntele înainte de a lua o decizie.

Mama Scorpion, cel mai bun consilier

Îşi iubeşte casa şi familia, dar simte nevoia să controleze totul şi să conducă destinele celorlalţi. Ca mamă, este foarte exigentă şi zâmbeşte rareori copilului care nu reuşeşte să îi îndeplinească dorinţele. Va fi un sprijin puternic în adolescenţă, mai ales pentru copiii înzestraţi cu o inteligenţă vie sau cu un talent aparte.

Moşteneşti de la ea: tendinţa de a fi posesiv cu cei dragi şi uşurinţa cu care citeşti caracterul adevărat al persoanelor din jur.

Mama Săgetător, o soră mai mare

Copiii o adoră… ştie atât de bine să îi distreze şi să inventeze poveşti! Responsabilităţile mai grele din familie îi revin întotdeauna tatălui. Mama Săgetător preferă să se joace şi să plece în excursii cu cei mici, care o vor considera mereu un fel de soră mai mare. Când copiii cresc, simt nevoia să o ocrotească şi să o ferească de necazuri.

Moşteneşti de la ea: optimismul şi bucuria de a te bucura până şi de cele mai simple întâmplări în viaţă.

Mama Capricorn, un model de viaţă

Rareori îşi alintă copiii, dar este o mamă devotată, care îi iubeşte cu ardoare. Când cumpără ceva pentru copii, este în stare să cheltuiască tot salariul ca ei să aibă tot ce e mai bun.

Fiind o fire mai conservatoare, ţine mult la etichetă şi la disciplină. Cei mici trebuie să îi respecte întru totul sfaturile, de care nu scapă nici când ajung la vârsta adultă.

Moşteneşti de la ea: rigoarea în tot ceea ce faci şi principiul conform căruia familia merită tot ce este mai bun.

Mama Vărsător, un spirit îndrăzneţ

Are simţul umorului, ştie să scornească poveşti şi îi învaţă pe copii să fie deschişi, să vorbească despre orice cu părinţii lor.

Spiritul ei liber îi îndeamnă să aibă curaj să îşi urmărească visurile, oricât ar fi de greu de atins. Când ajung la liceu, deja îi consideră suficient de mari ca să îi lase să se descurce singuri.

Moşteneşti de la ea: curajul de a trece cu capul sus peste momente dureroase şi îndrăzneala de a face lucruri inedite.

Mama Peşti, sensibilă şi generoasă

Vrea să le ofere copiilor ei tot ceea ce nu a avut ea vreodată. Îi răsfaţă cât sunt mici şi îi ajută toată viaţa, chiar dacă îşi sacrifică toate economiile ei.

Dar aşteaptă o răsplată pe măsură. Copiii ei trebuie să fie cei mai buni, să câştige premii şi concursuri, iar, mai târziu, să depăşească situaţia materială a părinţilor.

Moşteneşti de la ea: puterea de muncă, hărnicia şi ambiţia de a-i întrece mereu pe ceilalţi.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...