Patru zodii sunt în impas! E timpul marilor schimbări: Ce-ti rezervă horoscopul toamnei

Un amestec de idei, feeling si inspiratie pentru voi si se poate sa vedeti cu un pas inaintea altora implicatiile unei decizii. Va faceti curaj sa porniti pe un drum care vi se potriveste manusa si care va poate aduce satisfactii morale si financiare.

Berbec

Va ia prin surprindere o propunere, o oferta si aveti nevoie de timp sa evaluati situatia in ansamblu. Pentru celibatari, apare o invitatie neasteptata din partea unei persoane intalnite recent si ati putea avea chiar o surpriza placuta.

Taur

Mesaje, discutii, intalniri si negocieri diverse, o zi plina. Bateti palma, puteti ajunge la un acord, insa la fel de importante sunt si sugestiile si ideile care vi le ofera partenerii de dialog. Eventuale indoieli se pot spulbera in cateva zile, urmariti cu atentie ce se intampla in jurul vostru.

Gemeni

Întalnire cu prieteni, colaboratori si ati putea avea un schimb profitabil de informatii.Se pare ca veti reflecta asupra unei oportunitati de afaceri, puneti in balanta castigurile cu eforturile si investitiile necesare.

Rac

O sansa in plan financiar venita printr-o informatie primita de la un frate, un var, un vecin, o persoana cu care aveti relatii mai stranse. Se poate sa fiti multumiti cu ceea ce vi se ofera acum intr-o tranzactie imobiliara si sa bateti palma.

Leu

O perioada buna in plan financiar pentru voi, dar chiar si asa nu strica un plus: vor aparea solicitari suplimentare, se schimba cerinte ori poate incepeti sa culegeti roadele unei investitii recente. Aflati despre modalitati de intretinere a sanatatii voastre, despre tratamente cosmetice.

Fecioara

Se reactiveaza colegi, prieteni, clienti cu care nu ati vorbit de curand si vi se aglomereaza programul pentru aceste zile. Ar trebui sa tratati cu atentie chestiuni financiare sau contractuale; nu ezitati sa solicitati amanunte, explicatii.

Balanta

Aglomeratie pentru voi, aveti destule lucruri de rezolvat si tocmai de aceea va prind mai greu prieteni, colegi sau colaboratori pentru o intrevedere, un ceai, o masa impreuna. Merita insa sa va faceti timp: ati putea avea parte de o supriza placuta.

Scorpion

Un amestec de idei, feeling si inspiratie pentru voi si se poate sa vedeti cu un pas inaintea altora implicatiile unei decizii. Va faceti curaj sa porniti pe un drum care vi se potriveste manusa si care va poate aduce satisfactii morale si financiare.

Sagetator

O investitie cu bataie lunga, o cheltuiala pe care poate ar fi trebuit sa o faceti mai demult, dar abia acum aveti timp sau resurse. Posibil castig prin intermediul unui partener ori al unei recomandari din partea unui prieten.

Capricorn

Intalniri oficiale: dupa caz poate fi o intalnire cu un angajator ori sunteti solicitati sa oferiti detalii unui sef ori client. Apar sanse bune de castiguri suplimentare pentru voi in perioada urmatoare, doar ca va trebui sa rupeti din timpul programat familiei sau pentru relaxare.

Varsator

Zile de nehotarare pentru voi mai ales pentru ca ceea ce auziti sau ce vi se propune pare a fi departe de asteptarile voastre. Veti asculta acea voce interioara si veti continua un proiect personal in ciuda unor sfaturi ”binevoitoare”.

Pesti

Cedati cu placere rugamintilor copiilor sau tovarasului/ei de viata si faceti o rezervare pentru sfarsitul de saptamana ori poate chiar astazi ii duceti intr-un loc dorit de ei. Inspiratie pentru voi: faceti legaturi intre evenimente din trecut, aveti un soi de revelatie.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...