O lună intensă și benefică pentru Taur, Leu și Sagetator

3 zodii pentru care luna Martie va fi mai intensă și provocatoare

În timp ce ce planetele se transformă în semne zodiacale noi și calendarul astrologic continuă să se transforme, și energia noastă este activată în moduri noi și incitante. Însă, uneori, aceste energii sunt mai intense, forțându-ne să ieșim din zona de confort.

La începutul lunii martie, Soarele se afla in semnul Pesti,  semn zodiacal emoțional, artistic și spiritual. Astfel, în data de 10 martie, atunci când Soarele se unește cu planeta Neptun, sensibilitatea noastră va fi ridicată și în alertă maximă. S-ar putea chiar să simțiți că acțiunea de a ne concentra asupra realității este mult mai dificilă decât de obicei.

Cu toate acestea, în data de 13 martie, atunci când iubirea debordată de planeta Venus se conectează cu planeta Neptun, va duce la nașterea unei energii romantice, însă dacă nu sunteți atenți, în loc să vă bucurați de aceste energii, veți cădea în judecata relațiilor voastre. Rămâneți concentrați asupra faptelor. Fiți conștienți de capacitatea voastră de a ieși din situații neplăcute și de a trage aer adânc în piept, atunci când intensitatea lovește.

Pentru cei născuți în zodia Taurului, Leului și Săgetătorului, luna martie va fi una de rezolvări de lucruri și situații amânate, de reparări și vindecări, atât de mult necesare.

 

Zodia Taur

Pentru nativii născuți sub semnul Taurului, luna martie va fi despre scoaterea la iveală a unor sentimente și emoții, astfel că veți petrece luna dezgropând adevăruri personale.

Începând cu data de 20 martie, în timpul sezonului Berbec, soarele se va mișca prin apele strălucitoare și misterioase ale casei tale a 12-a. Acest lucru poate activa unele emoții intense și grele, deoarece casa a 12-a stăpânește subconștientul și lumea viselor, starea de visare.

Însă nu e cazul să te îngrijorezi. În schimb, conștientizează că a venit momentul să îți înfrunți orice temeri, frici sau sentimente îngropate. În loc să încerci să fugi de emoțiile tale, la fel de bine le poți îmbrățișa.

La urma urmei, aceasta poate fi o experiență incredibil de vindecătoare dacă folosești această energie pentru a-ți revărsa inima în introspecție și terapie. Nu este nimic în neregulă în a simți spectrul complet al emoțiilor tale. De fapt, simțirea lor te va elibera, așa că explorează și vindecă, ca să poți să lași trecutul în urmă și să poți să începi un nou viitor.

 

Zodia Leu

Cei din zodia Leu ar putea simți că parcă nu mai au atât de multă energie, care îi ajuta să își înceapă ziua și să-și facă treburile.

Acest lucru nu este de mirare. Energia din aer în sezonul Pești se poate simți intensă și transformatoare. La urma urmei, acesta este momentul în care soarele se va mișca prin casa ta întunecată și pesimistă a morții și a renașterii. În acest timp, poți deveni dureros de conștient de toate lucrurile din viața ta, pe care ești gata să le schimbi, precum și toate obiceiurile toxice, la care vrei să renunți.

Cu toate acestea, să te eliberezi de un ciclu în care te-ai angajat mult timp nu este un lucru ușor. În această lună, s-ar putea să te regăsești cercetând și analizând fricile și necredințele care te încovoiază și care te țin pe loc, împiedicându-te să mergi mai departe. Însă, nu te îngrijora, pentru că totul face parte din proces, în urma căruia vei răzbi, crește și evolua.

 

Zodia Săgetător

În ceea ce îi privește pe Săgetători, Sezonul Peștilor ar putea aduce câteva subiecte sensibile la suprafață care necesită rezolvare, fiind amânate de prea mult timp.

În timp ce Soarele se va mișca prin cea de-a patra casă emoțională și personală a căminului tău și a familiei, acest aspect poate aduce tot felul de fantome ale trecutului și lucruri îngropate de ceva vreme.

A venit momntul să te concentrezi asupra părților din viața ta pe care nimeni altcineva nu le vede și să tinzi către spațiul tău sacru din interiorul tău, să te descoperi. Este posibil să apară anumite sentimente de ranchiună cu membrii familiei, ceea ce îți va da imboldul necesar să te deschizi, să vorbești și să lămurești în cele din urmă ce se întâmplă cu adevărat.

Tot în această perioadă ajungi să înțelegi sensuri profunde și ajungi să te descoperi, să înțelegi ce se află cu adevărat înăuntrul tău, în inima ta. Este o perioadă bună să te ocupi puțin și de gospodărie, astfel că te poți focusa și pentru a face ordine în casă. Lucrează cu tine și o să fii bine.

Sursa: https://ce-spun-astrele.ro/

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 3 decembrie 2021

Nе vom рutеа ѕіmțі puțin tеnѕіоnаțі, deoarece vоm rесunоаștе nеvоіа de аutо-dіѕсірlіnă, dar nе vom ...