O casă de vis pentru fiecare zodie. Află care ţi se potriveşte. Cred ca leul are cea mai frumoasa casa

Case de vis pentru fiecare zodie

Berbec

Vi se potriveste cea mai mare casă din cartier. Aşa sunt cei născuţi sub norocosul semn al berbecului. Au şi ideea de grandoare şi în acelaşi timp au şi banii care să susţină această idee. Vei deţine cea mai mare casă din cartier!

Este semnul ambiţioşilor, independenţilor şi al celor care vor să realizeze ceva în viaţă, dar care şi dispun de energia necesară punerii în aplicare a proiectelor. Aceste trăsături fac că Berbecul să aibă o casă uimitor de mare.

Tu eşti liderul anturajului şi dai tonul dacă ceva trebuie să se întâmple sau nu. Toţi cei care vor trece prin cartier, prima casă pe a ta o vor observă.

 

Taur

Vi se potriveste o fermă sau casă la ţară. Funcţionalitate şi comfort. Aceste sunt cuvintele principale ce aduc armonia în viaţă unui Taur. Această poziţie a zodiacului oferă un puternic simt al valorilor, de unde şi simţul posesiunilor.

În ceea ce priveşte acel simt al valorilor, Taurul este ancorat în valorile naturii şi cele clasice. Dacă o persoană deţine o fermă sau o casă la ţară cu teren în jur de nu vezi nici un vecin, aceea este o persoană născută sub zodia Taur.

Că Taur, eşti de modă veche şi ai un ochi natural pentru frumuseţe. Cel mai pribabil este că o dată asejat în acea casă, îţi vei invită întreagă familie să locuiască cu ţine, având în vedere căeşti o persoană care ştie să aprecieze adevărată valoare a unei familii unite!

 

Gemeni

Vi se potriveste un Penthouse. Mintea activă şi plină de întrebări a Gemenilor îi face să aleagă oraşele mari, pentru a satisface nevoia de varietate şi de situaţii ce pot crea diferite emoţii.

Geminii adoră locurile multiculturale, cum ar fi Londra sau New York, deoarece există întotdeauna noi evenimente pentru a le stimula mintea şi în acelaşi timp locuri noi de descoperit.

Casă nu este atât de important pentru persoanele născute sub semnul Gemenilor, deoarece există prea multe de făcut în lumea exterioară.

Şi bineînţeles, cu cât va fi mai mare acel penthouse, cu atât îşiva găsi mai greu lucrurile împrăştiate în toate direcţiile. Dar, totul este spre bine, nu se plictiseşte într-o nouă căutare.

 

Rac

Vi se potriveste o cabană drăguţă pe plajă. Semnul tău inspiră spre ideea de crab care evident înseamnă că te simţi confortabil aproape de mare. Această locaţie este departe de agitaţia făcută de oameni, astfel încât oază de linişte va poate oferi starea de relaxare mult căutată.

La fel că şi crabi, cei născuţi în zodia Rac tind să se retragă înapoi în carapacea lor atunci când ajung în locul pe care-l numesc acasă. Le place sentimentul de a închide uşa în spatele lor, astfel încât să se poată relaxa în căldură şi confort.

O casă într-o comunitate închisă sau într–una în careliniştea este ceva absolut li s-ar potrivi de minune, mai ales într-o locaţie la marginea unui oraş istoric, aceştia îndrăgind şi istoria. Şi să nu uităm, acel oraş trebuisa să fie lângă mare.

 

Leu

Vi se potriveste un castel. Că persoană născută în zodia Leu, eşti menit să fii tratat cu drepturi regale. Dragostea ta pentru artă necesită cu siguranţă un palat medieval.

Dacă nu vei obţine un palat, cu siguranţă casă ta va trebuie să arate impresionant – uşi de mari dimensiuni şi ferestre la fel pentru a avea vedere spre grădina mare din spatele casei prin perdele scumpe şi să nu uităm diferitle feluri de macare de lux ce aşteaptă să fie servite în bucătăria imensă … lista este aproape fără sfârşit.

Leilor le place să strălucească la fel că vedetele din show-biz, aceştiafăcând tot posibilul să–şi achiziţioneze locuinţa în zona cea mai bogată pe care şi-o pot permite.

În mod ideal, ei ar dori să aibă o casă în oraş şi una la ţară, ambele cu mobilier de grădinacât mai mare, astfel încât aceştia să se poată distra alături de prieteni.

 

Fecioară

Vi se potriveste un apartament modern. Că Fecioara, tu ştii totul despre arhitectură inovatoare şi ultimele apariţii care de obicei sunt costisitoare, dar cu toate astea nu ai nici o problema în a le achiziţiona.

Eşti o persoană practică ce vede lucrurile realist, acestea fiind unele din calităţile de baza ale acestei zodii. De asemenea, Fecioara este elementul principal dintr-un cuplu când se iau deciziile pentru mobilarea casei. Motivul pentru asta este că–şi doresc casă lor să fie în ordine completă.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...