Numerologul Mihai Voropchievici îți spune ce te așteaptă în următoarele 5 luni în funcție de data nașterii

Se întoarce roata pentru ei, oricât ar fi ea de pătrată, cum se zice în popor. Au parte de bucurii imense și vor primi vești nemaipomenite mai ales în a doua jumătate a anului.

Berbecii, în schimb, trebuie să tragă mai tare, să muncească mai mult ca să obțină ce vor. Trebuie să fie cu ochii în patru. Primele luni vor fi presărate cu multe capcane, unele venite chiar din partea unor persoane pe care le considerau prietene.

ZODIILE DE PĂMÂNT:

Taurii și Capricornii au de muncit cât n-au muncit în viața lor. Evident, răsplata va fi pe seama muncii lor. Se pot îmbogăți subit, mai ales Taurii.

Capricornii mai au puțin de tras și de îndurat. Soarta se va juca puțin cu sentimentele lor. Vor fi și câteva episoade de depresie mai ales în primăvara și toamna lui 2018.

Fecioarele vor fi și ele sub protecție divină anul următor. 2018 va reprezenta pentru acești nativi anul redescoperirii de sine. Unele Fecioare, mai ales cele foarte tinere, s-ar putea muta într-o altă țară, unde vor începe o viață nouă.

ZODIILE DE AER:

Gemenii și Balanțele vor avea și ele un an fructuos, dar ceva mai greu față de 2017. Trebuie să fie extrem de atenți la situațiile în care îi vor implica alții din punct de vedere profesional.

Pot cădea în tot felul de capcane, așa că e recomandat să fie precauți în perioada următoare, mai ales în lunile ianuarie, februarie și martie.

Cât despre vărsători, va fi anul dragostei pentru ei. Nu se întrevăd evoluții negative pe niciun plan personal.

ZODIILE DE APĂ:

Racii au de trudit în primele 6 luni ale anului dacă vor să lenevească, să călătorească ori să se relaxeze în a doua jumătate a anului. Cu iubirea stau execelent pe tot parcursul anului, iar femeile Rac, acelea care își doresc un copil, ar putea primi această veste în urma unui test de sarcină.

Scorpionii și Peștii vor avea câteva luni mohorâte, cele de primăvară. Vor fi supuși unor teste și examinări care va scoate ce e mai rău din ei. Trebuie să nu lase garda jos nicio clipă, dar să fie atenți cum se apără. Pot pierde totul sau pot câștiga totul.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 8 mai 2021

Noroc în dragoste, dar probleme cu banii pentru o zodie. Luna este momentan în descreştere. ...