Numerologul Mihai Voropchievici îți spune ce te așteaptă în următoarele 5 luni în funcție de data nașterii

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat cum va fi anul viitor în funcție de cirfra de destin a fiecăruia dintre noi.

Anul 2018 va fi an universal 2. Cifra 2 este o cifră feminină,afectivă, responsabilă dar și puțin mai dură.
”Sfatul pentru cei care au numărul de destin 2 este să nu se încreadă foarte mult în prieteni și să nu dea bani cu împrumut.Ei vor avea un an bun, vor putea obține un credit, un lucru de care vor avea nevoie.

Cei cu cifră de destin 4 vor avea un an benefic. Vor avea multe oportunități, însă va veni și cu o ruptură. Poate va avea loc un divorț. Cifra 6 este cea mai benefică, cei cu această cifră trebuie să aibă grijă cu relațiile în familie.

Membrii familiei nu trebuie neglijați. Cei cu cifra 8 vor face niște afaceri fantastic de bune în acest an”, a spus Mihai Voropchievici.

În ceea ce privește persoanele cu cifră de destin impară, aceștia vor avea un an mai puțin benefic.

”Cei cu cifra de destin 1 nu vor avea un an așa benefic, ei trebuie să lase de la ei și să se plieze indiferent de situație. Cei cu cifra de destin 3 trebuie să fie mai disciplinați în acest an.

Trebuie să fie responsabil și să muncească. Aceste semnificații se aplică și pentru cei care au cifra de destin 5.”, a mai spus Voropchievici.

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii
Numerologul Mihai Voropchievici, la România TV, a vorbit despre anul 2018, care bate la uşă.

„An universal doi, anul viitor. Ceea ce înseamnă o perioadă de pace şi linişte”, a spus Mihai Voropchievici. Acesta a declarat că în plan economic apare un progres.

„Întotdeauna, când sunt cifre feminine, doi, patru, şase, opt, aici există un surplus de finanţe. Investitorii colaborează pentru sporirea prestigiului social”, a explicat numerologul.

Record de divorţuri

„An favorabil căsătoriei, dar şi divorţurilor. Va fi, poate, record de divorţuri anul viitor. Este anul femeii, femeia este prioritară. Ea va fi cea care alege. Apare altă preocupare pentru estetică, apar curente noi. O să fie o creştere fantastică”, a adăugat acesta.

Citeste horoscopul pentru anul 2018 în detaliu pentru fiecare zodie
Previziuni karmice 2018 – Va fi anul revoltelor, un an care va reprezenta un nou început mai ales pentru zodiile de foc și de pământ. Este și un an al iubirii, un an în care mulți nativi vor începe o relație serioasă.

Previziuni karmice 2018 – TOATE ZODIILE
ZODIILE DE FOC:

Leii și Săgetătorii sunt în vizorul astrelor încă din primele luni ale lui 2018. Leii au avut un 2017 benefic, iar 2018 va fi și mai mulțumitor.

Leii și Săgetătorii vor fi vedetele anului karmic 2, un an al iubirii, al reîntregirii. Va fi un an al conflictelor care se vor soluționa pozitiv, mai ales pentru acei nativi care au fost certați cu rudele apropiate sau cu persoana iubită.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...