Norocul nu e deloc de partea lor! Zodiile care suferă în luna octombrie

Luna octombrie se apropie cu pași repezi, dar nu aduce vești bune pentru mai multe zodii, care vor pierde controlul în viața sentimentală și vor suferi teribil.

Rac

Persoanele născute în zodia Rac traversează o perioadă dificilă în viață, ceea ce se reflectă, evident, și în viața personală.

În luna octombrie care se apropie, ei se simt mai singuri ca niciodată, iar în prima parte a lunii, ei vor avea niște discuții cu partenerul de viață, motiv pentru care vor lua o decizie drastică.

Probleme vor fi, de asemenea, și în familie, motiv pentru care trebuie să fie puternici și să depășească momentele grele.

Scorpion

Luna octombrie se anunță dificilă pentru nativii Scorpion, care n-ar trebui să deschidă subiecte sensibile, pentru că un singur cuvânt poate schimba totul.

Cei dragi sunt mereu pregătiți să dea o mână de ajutor, însă cât timp nu sunt dispuși să fie ajutați, nativii zodiei Scorpion își vor face multe griji fără să aibă motiv. Din această cauză, vor avea o stare sufletească extrem de bulversată.

Pești

Persoanele care sunt în această zodie trec printr-o serie de transformări în luna iulie, motiv pentru care trebuie să fie pregătiți pentru schimbări drastice în plan personal.

Astfel, chiar dacă sunt anunțate probleme în relația de cuplu, trebuie să se concentreze pe rezolvarea lor și să lase purtat de vânt. Va fi mult mai simplu pentru a depăși această perioadă tensionată.

Zodiile care nu sunt în stare să țină un secret. Mare atenție la ce le spuneți acestor nativi

Podiumul zodiilor care nu sunt în stare să țină un secret este ocupat de nativi predispuși să își trădeze astfel prietenii din diverse motive – două dintre acestea fiind mai dificil de iertat.

  1. Berbec

Nativii în zodia Berbec sunt foarte impulsivi și nu le pasă cu adevărat de necesitățile altora în plan emoțional ori de siguranța lor.

Ei nu înțeleg de ce unii oameni vor cu tot dinadinsul să își ascundă o problemă. Acești nativi sunt în stare să divulge secretele altora crezând chiar căfac un bine, obligându-i să își rezolve problemele, în loc să le ascundă.

În plus, Berbecii pot divulga aceste secrete de parcă ar fi niște glume.

  1. Gemeni

Gemenii sunt cei mai vorbăreți din întregul zodiac. Toată lumea vrea să fie în preajma lor. Acești nativi sunt foarte buni la comunicarea cu alți oameni, chiar și foarte buni ascultători și sunt foarte talentați în a-i face pe alții să se simtă confortabil.

Însă, principalul dezavantaj al nativilor în zodia Gemeni este acela că ei relaționează la fel cu toată lumea, pentru că nimic nu este mai important pentru ei decât să fie plăcuți. Acestor nativi le place să bârfească și își doresc să se integreze în orice grup.

Astfel, este foarte posibil ca ei să spună chiar și lucruri pe care au promis să le păstreze „sub lacăt”.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...