Misterul zilei de naștere: Aflați dacă aveți un talent înnăscut în dependență de data de naștere

Fiecare persoană de la naștere are anumite înclinații și capacități, care în viitor se pot manifesta sub formă de talent, geniu sau dar. Asta afirmă experții. Dar ce puteți spune dvs? Ce talent aveți dvs? Sunteți curios să aflați?

Pentru unii dintre noi, talentul care a fost descoperit în tinerețe devine o profesie și sensul vieții. Anume acest talent determină obiectivele pe care le stabilim în viață, dezvoltarea personală și bunăstarea financiară.

Un bucătar talentat poate deveni cunoscut în toată lumea și așteptat în cele mai selecte restaurante, un muzician remarcabil poate vinde milioane de discuri, iar un pictor talentat își poate admira lucrările în galeriile din Londra, Paris și New York.

Dacă acordați atenție talentului pe care îl aveți, puteți atinge înălțimi incredibile, care vor aduce plăcere, satisfacție și bunăstare financiară. Cu toate acestea, talentul nu este descoperit imediat. Persoana talentată, care nu a avut niciodată ocazia să-și descopere talentul, poate nici să nu bănuiască despre abilitățile sale.

Numerologia vă poate ajuta să înțelegeți în ce direcție trebuie să vă îndreptați toată energia pentru a obține succesul.

Pentru aceasta este suficient să cunoașteți data nașterii.

Adunați toate cifrele zilei de naștere până când veți obține un număr între 1 și 9 – aceasta va fi cifra talentului dvs. De exemplu, dacă v-ați născut pe data de 17.01.1975, adunați cifrele în acest mod: 1+7+0+1+1+9+7+5=4. Cifra talentului este – 4. După ce ați calculat această cifră nu vă rămâne decât să citiți semnificația ei și să aflați în ce domeniu veți obține un succes mare.

Cifra talentului în dependență de data de naștere

1 – simbolul capacităților de lider. Veți obține un mare succes în orice muncă de echipă, pentru că puteți cointeresa oamenii și să-i atrageți după dvs. Persoanele cărora le corespunde această cifră a talentului au un spirit de inițiativă foarte dezvoltat, sunt persistenți, responsabili și sociabili.

2 – un simbol al păcii și diplomației. Această cifră oferă persoanei capacitatea de a negocia, de a predispune spre dialog cei mai pretențioși oameni și de a rezolva cu ușurință orice conflict sau dispută. Persoanele cu aceste calități pot obține succesul aproape în orice domeniu: devin psihologi foarte buni, avocați, ambasadori și antreprenori. Dacă acum aveți o poziție neimportantă, amintiți-vă, că toată lumea a început cu ceva mic și începeți să acționați.

3 – un simbol al veseliei și inspirației. Cei ca sunt protejați de această cifră se deosebesc printr-o imaginație bogată, vigoare, creativitate precum și capacitatea de a-și exprima gândurile atât de convingător, încât chiar și oamenii foarte apropiați nu pot înțelege dacă aud adevărul sau o minciună. Acești oameni obțin succese remarcabile în artă, mai ales în actorie.

4 – simbolul caracterului practic și al concentrării. Abilitatea ridicată de concentrare și de acorda atenție deosebită detaliilor îi ajută pe acești oameni să obțină succes chiar și în cea mai complicată și monotonă activitate. Ei reușesc să efectueze calcule dificile și întocmesc planuri exacte, de aceea se realizează perfect în domeniul financiar, precum și în arhitectură.

5 – un simbol al curiozității și al vigorii. Cel care s-a născut sub protecția acestei cifre tinde să cunoască lumea înconjurătoare, să analizeze și să explice toate fenomenele uimitoare. Aceste persoane sunt înzestrate cu o rezervă de forțe, care deschid celor din jur orizonturi de cunoaștere noi. Ei devin cercetători excelenți, profesori și arheologi.

6 – un simbol al datoriei și loialității. Natura i-a înzestrat pe acești oameni cu o putere extraordinară, care va fi pe deplin descoperită în servirea unor scopuri supreme ale omenirii. Acești oameni sunt niște educatori excelenți, profesori și medici remarcabili. De regulă, chiar dacă sfera lor de activitate este destul de îndepărtată de cele enumerate mai sus, ei se manifestă în ajutorarea celor apropiați: oferă sprijin, dau sfaturi înțelepte și educă extraordinar de bine copii.

7 – un simbol al creativității și înțelepciunii. Cel căruia îi corespunde această cifră a talentului, este dotat cu un intelect puternic și abilități analitice. Aceste persoane însușesc foarte ușor informația, intră în esența lucrurilor, stabilesc conexiuni profunde între fenomenele, care se întâmplă în lume. Sunt foarte pătrunzători: au capacitatea de a ”citi” oamenii. Această calitate se manifestă încă din copilărie. Se realizează în orice activitate intelectuală sau creativă. Înafară de aceasta, la unele din aceste persoane se dezvoltă, în cele din urmă, abilități extrasenzoriale.

8 – un simbol al voinței și al puterii. Cei născuți sub protecția acestei cifre sunt capabili să găsească o ieșire din orice situație și să depășească toate obstacolele în calea scopului propus. Aceste persoane obțin succese remarcabile în orice domeniu, care necesită rezistență morală sau fizică, în special în sport.

9 – simbolul creativității. Credința în idealul propriu și dorința de perfecționare a lumii îi caracterizează pe cei care sunt născuți sub semnul acestei cifre. Sunt receptivi și creativi din punct de vedere estetic, prin urmare se realizează în profesii creative: creativitate verbală, actorie, compoziție muzicală.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...