Mișcările planetelor în luna noiembrie 2018. Săgetătorul va fi zodia-cheie toată luna

Luna noiembrie este plină de evenimente astrologice, iar noi le vom menționat pe cele mai importante, pe cele mai impactante.

Evenimente astrologice în luna noiembrie 2018:
7 noiembrie: Lună nouă în zodia Scorpion. Acest fenomen aduce cu sine o serie de momente extraordinare pentru zodiile de apă. Scorpionii sunt cei mai avantajați.

8 noiembrie: Jupiter tranzitează Săgetătorul și îi oferă șansa de a repara cele mai grave greșeli ale trecutului.

16 noiembrie: Mercur devine retrograd în Săgetător aducându-i acestui nativ doza necesară de ambiție pentru a continua cu proiectele mult visate.

16 noiembrie: Venus retrograd iese din Balanță și îi lasă acestei zodii oportunitatea de a face schimbările dorite pe plan sentimental.

22 noiembrie: Soarele pătrunde în zona astrologică a Săgetătorului, aducându-i surprize plăcute.

23 noiembrie: Luna plină din Gemeni vine să ne bulverseze un pic tuturor scara valorilor și principiile în care credem. Îndoiala este benefică din când în când.

24 noiembrie: Neptun intră în Pești avertizându-l asupra tacticii greșite în abordarea relațiilor parteneriale sau chiar ale celor sentimentale.

28 noiembrie: Marte în Pești este în sextil cu Saturn din Capricorn. Capricornii au parte de momente dificile și vor primi vești destul de rele.

Cât despre celelalte zodii, fazele lunii și Soarele din Săgetător le vor face să mediteze mai mult asupra vieții, să fie mai concentrate la locul de muncă. Taurii, Berbecii, Racii și Leii vor avea o lună în care mintea lor va funcționa la turație maximă. Vor fi destul de stresați mai ales în privința muncii.

Fecioarele, Balanțele, Vărsătorii, Scorpionii și Peștii au parte de suișuri și coborâșuri, dar nu sunt motive de panica. Din această serie, Fecioarele au cel mai echilibrat parcurs.

Horoscop bani noiembrie 2018. Două zodii ajung la fundul sacului. Vor fi săracele zodiacului

Află cum stai cu banii în luna noiembrie 2018 în funcție de zodie. Descoperă ce te așteaptă în cea de-a 11-a lună a anului.

Cum stai cu banii în luna noiembrie 2018, în funcție de zodie:
Pentru a afla cum stai cu banii, vom acorda pe o scară de la 1 la 10 situația care te așteaptă din punct de vedere astrologic.

Berbec: 10/10 – În noiembrie ai parte de câștiguri financiare de care e bine să profiți. Ai parte de multă muncă, dar și satisfacția va fi pe măsură.

TAUR: 8/10 – Cu banii stai mai bine față de luna trecută. Totuși, e nevoie să mai reduci anumite cheltuieli, să fii chibzuit.

GEMENI: 7/10 – Stai ceva mai prost față de luna trecută, dar spre finalul lui noiembrie apar perspective și ambiții noi.

RAC: 6/10 – Trebuie să strângi cureaua ceva mai tare pentru că perspectivele nu sunt tocmai plăcute.

LEU: 8/10 – Unele decizii sunt bune pentru a mai alunga austeritatea din buzunarul tău, iar în noiembrie vei avea surprize plăcute. Nu trebuie să te aventurezi cu cheltuielile.

FECIOARĂ: 8/10 – Stai așa și așa cu banii. Se poate și mai bine dacă nu ai cheltui banii pe prostii.

BALANȚĂ: 8/10 – Situația ta financiară va fi una echilibrată. Vei avea suficiente resurse financiare încât să o scoți la capăt din nou.

SCORPION: 9/10 – Stai foarte bine la capitolul bani, așa că e o lună numai bună pentru distracții.

SĂGETĂTOR: 7/10 – Ai parte de oferte noi de muncă pe care ar trebui să le iei în calcul. S-ar putea să începi o afacere de succes.

CAPRICORN: 5/10 – Ups, în noiembrie trebuie să reduci complet multe cheltuieli. E o lună nefastă.

VĂRSĂTOR: 8/10 – Apar cheltuieli neprevăzute, datorii mai vechi sau facturi umflate la utilități. În rest, totul e ok.

PEȘTI: 3/10 – Stai foarte prost cu banii și nu e exclus să apelezi la ajutoare pentru că apar și în cazul tău datorii mai vechi.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...