Minerva, despre incendiul de la Notre Dame: Am știut că va fi ceva uriaș care va afecta omenirea

Minerva a explicat la „Voi cu Voicu” faptul că a știut că avea să se producă un incendiu dezastruos ca cel care a distrus Catedrala Notre Dame.

„Nu am putut să-mi explic ce anume va arde, dar am știut că va fi ceva uriaș care va afecta omenirea. Am zis că vor fi multe incendii, n-aș fi vrut sub nicio formă să fie Notre Dame.

Pompierii au ajuns la turla cea mică de lemn, a rezistat atâtea secole și a venit un incendiu și a făcut-o praf. A fost ceva purificator. Ceva s-a cerut acolo din punct de vedere spiritual. Eu am fost în stare de șoc, n-am putut să vârs o lacrimă. Era nevoie de această purificare fiindcă anul acesta e plin de apă”.

 

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 BERBEC.

Berbec
Este posibilă o schimbare a poziției profesionale, sub forma unei majorări sau a unei promovări. Bucură-te de recunoașterea tuturor lucrărilor recente. Cineva în poziție de autoritate a observat priceperea și dedicarea în profesie. Revizuirea sau o evaluare va fi favorabilă.

Fă-ți timp pentru supravegherea alimentației sau pentru distracția cu cei dragi, în special familia. Evaluează statutul relațiilor tale. Poate că este timpul să renunți la una care nu mai funcționează. Deși ar putea fi plină de regrete, renunțarea poate fi singura opțiune viabilă.

 

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 TAUR.

Taur
Acum, spiritualitatea este importantă pentru tine. Este momentul ideal pentru a investi în educație. Banii pot fi legați în anumite tranzacții juridice, în curs. Gospodărește-i în timp ce aceste probleme sunt rezolvate.

În general, acesta este un moment de bun. Poți privi cu adevărat în interiorul tău și să evaluezi propriile forțe și neajunsuri.

 

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 GEMENI

Gemeni
O întârziere sau chiar o pierdere iminentă poate provoca durere. Să privești înapoi la istoria personală, acum este de înțeles. Ia-ți timp pentru a-ți explora sentimentele.

Meditează cu încredere la cunoștințe spirituale. Visele oferă viziuni revigorante și semnificative. Evită achizițiile sau opțiunile riscante acum. Asigură-te că sănătatea este o prioritate. Banii pe care i-ai moștenit acum ar fi cel mai bine investiți pe achiziții pe termen lung. Totuși, un obstacol poate fi imposibil de depășit.

 

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 RAC.

Rac
Te afli într-un mediu nou, înconjurat de cei care te prețuiesc și își doresc binele. Conectează-te cu prietenii, vechi și noi. Faci o verificare finală la unele decizii luate pe scară largă. Finalizează toate problemele legale care se află în balanță. Nu te lăsa atras în conflict cu un inamic politic sau profesional.

 

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 LEU

Leu
Ai muncit serios, încercând să dobândești noi abilități și să le implementezi bine. Vestea bună este că aceste eforturi au fost remarcate și apreciate. Bucură-te de recompensele oferite acum, sub forma unei majorări, promovări sau alte bonusuri. Alții ar putea fi invidiosi, în special cei care sunt în concurență cu tine.

Cel mai bun mod de acțiune este să continui să rămâi conectat la rutina zilnică. Ține minte că sunt mulți cei care depind de tine așa că ai grijă în luarea deciziilor.

 

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 FECIOARĂ

Fecioară
Te simți animat de idei de creativitate și ești gata să faci tot ce este necesar pentru a le urmări. Perspectivele spirituale sunt mai atractive acum.

Ajungi la un mentor care îți poate oferi sfaturile de care ai nevoie. Fă-ți timp pentru romantism și fii gata să arăți cuiva special cât de mult înseamnă pentru tine. Un risc pe care ți-l asumi acum ar putea duce la transformarea personală și de carieră pe care ai dorit-o. Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 FECIOARĂ. Saturn este împotriva ta

 

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 BALANȚĂ.

Balanță
Ai grijă cum te descurci cu astrele, crucea mutabilă nu se risipește decât joi. Parteneriatele tale par a fi condimentate și infuzate cu energie în timp ce Uranus și Mercur își dau mâna prin sector relațional, adică în Casa a 7-a.

Persoanele din viața ta pot avea multe de spus în zilele următoare, iar unele dintre lucruri ți-ar putea fi de ajutor și vei fi mulțumit. Orice s-ar  întâmpla, încearcă să nu o iei prea personal.

 

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 SCORPION

Scorpion
Există o mulțime de activități în sectorul muncii și a rutinei, în următoarele zile, cu o mulțime de discuții la locul de muncă și oportunități de a-ți împărtăși punctul de vedere.

Dacă există lucruri cu care nu ești de acord, acum este timpul să vorbești. Dacă ceva este în neregulă cu tine, cu siguranță nu vorbim de liniște și de calm.

 

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 SĂGETĂTOR.

Săgetător
Un accident la un picior poate cauza întârzierea unor planuri de călătorie. Ai grijă cu obiectele de valoare pentru a evita să fii victima vreunui furt.

Într-o notă mai sănătoasă, sâmbătă, 11 mai poate fi șansa de a iniția noi obiceiuri care te vor îmbogățiți și îți vor aduce energiea de care ai nevoie.

 

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 Capricorn

Încredere-te în instinctele tale pentru că este moentul pentru un nou început. Continuă o inițiativă pe care ai început-o. E drept, acest lucru poate necesita un anumit risc, poate chiar și o anumită incertitudine financiară, dar este ceva temporar. Te va ajuta să evaluezi mai bine propriile valori dar și propriile puncte tari și slabe.

Capricorn
Adevărata bucurie și siguranță de acasă adaugă o profunzime împlinirii vieții tale. Ai nevoie de energie și planificare pentru a aborda preocupările gospodărești, dar efortul merită.

 

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 VĂRSĂTOR
Cauți răspunsuri, poate și pentru că ai senzația că lumea te-a uitat, în general. Fii atent la partea de spiritualitate sau la ce visezi, acolo ar putea fi soluția. Participă la sănătatea ta, fizică și emoțională.

Deoarece Saturn și Pluto sunt retrograde, anumite situații din viața ta ar putea părea că se ușurează, dar în același timp să te simți atras într-o călătorie interioară care îți permite să te înțelegi mai profund.

 

Horoscop Minerva 6-12 mai 2019 – Pești

Este un moment bun pentru crearea de rețele. Comunicarea și exprimarea de sine veni în mod natural, făcându-te să îi câștigi și pe alții cu farmecul și carisma ta.

Pești previziuni săptămânale pentru 6 – 12 mai
Niște bani pe care i-ai așteptat să vină îți va ușura sarcina financiară. Momente bune cu prietenii, dar nu exagera sau suprasolicita. Chiar dacă te bucuri de noua cunoștință, fii atent la viața de familist. Există o problemă de relație care cere o discuție.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 5 martie 2021

O zi a provocărilor. O să facem tot ce depinde de noi să urgentăm nişte ...