Mihai Voropchievici. Topul zodiilor fricoase. Berbecii se tem de trădare

Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” cele mai mari temeri ale zodiilor. Fricile sunt date de astre, susține numerologul.

Ce nativ se teme de trădare, de sărăcie sau se teme că nu este iubit?

HOROSCOP Berbec: Deși este puternic, se teme de trădare.Femeile se tem să nu fie trădate de partener, iar bărbații sunt stresați de ceva fantastic: de impotență.

Zodiile de foc sunt foarte virile. Principalul vinovat al fobiei Berbecului este planeta Marte care îl guvernează. Sfatul? Comunicarea și legăturile puternice dintre parteneri pot să rezolve aceste angoase.

HOROSCOP Taur: Taurul este obsedat de economii. Vrea să facă rezerve, să nu-l prindă ziua de mâine fără rezerve. Nici un Taur nu îți va recunoaște asta, va nega. Temerea lor este să nu rămână fără bani Au nevoie de un cont suplimentar pentru a le asigura confortul pentru situații neprevăzute.

HOROSCOP Gemeni: Sunt nesiguri pe propriile lor alegeri. Vor de toate și nu știu ce să aleagă. Sunt ființe foarte inteligente, dar au teama că nu fac alegerile potrivite. Există un sâmbure de îndoială întodeauna, dar deciziile ar trebui luate în funcție de intuiție.

HOROSCOP Rac: Cea mai mare temere a lui este că nu e iubit. Racii sunt foarte dependenți de iubire. Investiți sentimental în familie. Ca să primești dragoste, trebuie să oferi.

HOROSCOP Leu: Se teme să nu devină anonim. El e născut să fie vedetă. Leul trebuie să domine, dar se teme să nu rămână fără audiență. Leii trebuie să găsească oameni dornici să-i asculte.

HOROSCOP Fecioară: Se teme că nu mai poate deține controlul. Totul se rezolvă și revine la normal. Fecioara deține mereu controlul, ea complimentează și tot ea critică.

HOROSCOP Balanță: Sunt oameni dornici de dragoste și au nevoie de armonie. Balanțele se tem să nu fie abandonate.

HOROSCOP Scorpion: E speriat de moarte. Știe să caute secrete, dar când vine vorba despre el e foarte sensibil. Nu va scăpa de teama de moarte, dar e bine să știe că e un lucru sigur. Să învețe să trăiască clipa și să nu regrete.

HOROSCOP Săgetător: Are o temere de necunoscut. Va dori să învețe mai mult și asta îl va ajuta în viață. Trebuie să ceară ajutorul celorlalți atunci când are nevoie.

HOROSCOP Capricorn: Se teme de pierderea serviciului. E dependent de tot ce înseamnă muncă, atunci când nu are loc de muncă se simte inutil. Trebuie să fie mai relaxat, mereu vor exista locuri de muncă mai bune.

HOROSCOP Vărsător: Se teme de viitor, de ziua de mâine. Se teme că nu va putea să gestioneze situația. Dacă se va înconjura de oameni puternici, va învața să gândească pozitiv.

HOROSCOP Pești: Se teme de situații noi. Trebuie să facă sport și încrederea revine.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...